Per Nando

10/12/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Els models aposten que una D.A.N.A retrògrada ens podria afectar👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, amb el repàs de tots els models meteorològics del dia de hui, la tendència per a mitjans-finals de la pròxima setmana va guanyant en opcions de que un potent Anticiclò Centre-Europeu de fins a 1045 hectopascals ( una barbaritat ) vindrà allargar-se per Centre-Europa, al mateix temps farà que la D.A.N.A situada al Mediterrani a partir de dijous-divendres adopte una circulació retrògrada ( no massa normal ) i per tant puga acabar al Golf de Cadis, caldrà seguir-ho molt atentament perquè depenen on es situe parlaríem de pluges més menys generoses, el que si que sembla que tindrem es eixe llevant que porta mesos desaparegut a les nostres terres i per tant tenim més opcions que cap a finals de setmana eixes precipitacions siguen més probables al litoral Mediterrani. Vull recalcar que no parlaríem de cap situació perillosa en un principi, perquè el Mar Mediterrani ja ha perdut l’energia que portava durant l’estiu i cap al nostre litoral es troba al voltant dels 15°C.

Molta atenció per tant a la segona quinzena, perquè eixe Anticiclò segons els mapes actuals ens podria donar molt de joc amb descàrregues fredes cap a les nostres latituds i que amb vents humits podria portar més precipitacions i ja vorem si nevades cap a dates més Nadalenques. Situació emocionant a seguir i que caldrà anar veient per veure com i de quina manera ens podran afectar eixes precipitacions cap a finals de la setmana que ve.

Bon dia!!! Diumenge 10 de desembre del 2023 i els models meteorològics ens estan portant de cap amb el nou patró atmosfèric, que començarà afectar-nos cap a finals de la pròxima setmana, amb una configuració que sol portar les ansiades pluges cap al nostre territori. Situació que caldrà anar seguint dia darrere dia per anar veient com evoluciona, perquè si sou lectors assidus de Meteopoble, haureu comprovat que cada dia els models aposten per una ubicació de la D.A.N.A. Algo molt normal perquè encara queden 5/6 dies i els models encara tenen molta indefinició.

Primer que res i com tots els matins mirem satèl·lit i llevat d’alguns núvols alts, tenim el cel pràcticament ras i així continuarem la resta de la jornada.

CALOR ELS PRÒXIMS DIES.

Ara mateixa tenim una massa d’aire més càlida al damunt dels nostres caps, que deixarà temperatures anormalment altes per a l’època entre hui i el pròxim dimecres. Temperatures màximes que podran sobrepassar els 25°C i inclús mínimes que podran aplegar als 15°C. Atenció perquè com veieu al mapa, una vaguada amb aire fred en altura farà baixar novament els termòmetres, a temperatures més acordes per a l’època a partir de dimecres i serà l’originaria dels canvis que patirem a casa nostra durant el pròxim cap de setmana.

ATENCIÓ, ELS MODELS ARA MATEIXA VEUEN D.A.N.A RETRÒGRADA CAP A CASA NOSTRA.🌊🌊🌊🌊⏬️⏬️⏬️⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀👀👀

MODEL AMERICÀ.

MODEL EUROPEU.

Mentres ahir els models tornaven a desinflar la situació d’un temporal al Mediterrani, hui aquesta opció de nou agafà més força. Amb els últims grans models acabats d’eixir del forn, continuen apostant que després de la vaguada que ens afectarà el pròxim dimecres i farà baixar els termòmetres, l’anticicló anirà pujant cap a les Illes Britàniques o Centre-Europa i al mateix temps anirà enfortint-se. A més la vaguada anirà despejant-se cap al Mediterrani, més o menys cap a la zona d’Itàlia i començarà un moviment retrògrad i possiblement amb els models actuals podrà acabar fins el golf de Cadis.

Amb eixa configuració i un vent de llarg recorregut marítim produit pel mateix Anticiclò Centre-Europeu, podríem parlar el pròxim cap de setmana d’un temporal de llevant amb pluges intenses a la Façana Mediterrània. Hui eixa opció agafà més força i a més les tendències dels models segueixen apostant que podríem tindre una segona quinzena de desembre apoteòsica..

Quins nervis!!! Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️⏬️⏬️⏬️🌊🌊❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando