Per Nando

8/12/2023

Atenció!!!! D.A.N.A, això veuen els models per a la pròxima setmana 👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!!! Com ja anem avançant des de fa uns dies en les previsions de Meteopoble, Nando on realment no sabíem com podria desencadenar aquest nou patró atmosfèric que vindrà a donar-se de cara mitjans-finals de la pròxima setmana, els models meteorològics més fiables com són el model Europeu i el model Americà aposten per el despenjament d’una Gota Freda a partir de dijous pròxim cap al sud de la península, que junt amb l’anticicló Centre-Europeu canalitzarien un riu humit de llevant cap al Mediterrani. Ja porten varies eixides mostrant aquest escenari i si el cap de setmana no és desvien massa de l’eixida principal, podríem començar a confirmar el primer temporal important de la tardor a casa nostra. L’emoció la tenim a flor de pell després de tants mesos sense veure els mapes que ens estan mostrant ara mateixa els models meteorològics i esperem que no canvien massa, perquè queda una setmana i açò podria variar a millor o pitjor.

Quins nervis!!!!Seguimeeeeeeent.

Bon dia!!! Divendres 8 de desembre del 2023, alguns ruixats han caigut aquesta nit fruit del front que ens està acabant de travessar ara mateixa i que encara està deixant algunes precipitacions al nord-est de Catalunya, un front que com he dit passarà durant el mati i acabarà per deixar el cel ras pràcticament a tot el territori.

ARA VENT🌬🌬🌬🌬🌬

AVISOS AEMET HUI.

A partir de les pròximes hores el més destacable serà l’enfortiment del vent de mestral, que deixarà ràfegues molt fortes sobretot al sud de Catalunya i nord de la província de Castelló, on podria bufar a més de 100 km/h, també ho farà a les comarques del nord d’Alacant, però una mica més fluixet i on espere ràfegues al voltant dels 80 km/h..

Demà amaina el vent, i deixarà un cap de setmana i inicis de la pròxima setmana amb estabilitat, i temperatures que sobretot diumenge i dilluns ens podran fer traure la mànega curta a les hores centrals del dia. Tot a causa de la dorsal Anticiclònica que s’instal·larà pràcticament a tota la península. Ara bé!!! Atenció als canvis 👀👀👀👀👀

D.A.N.A A LA VISTA?👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA

MODEL AMERICÀ PRÒXIMA SETMANA.

Eixides molt interessants de cara mitjans-finals de la pròxima setmana que ens estant mostrant des d’ahir de vesprada els grans models meteorològics. Atenció que el que veien fa dos dies que se’ns anava a Itàlia, ara mateixa ho fiquen de ple a casa nostra.

La situació és que un potent Anticiclò, sembla que acabarà per pujar fins a les Illes Britàniques o Centre-Europa i podrà acabar aïllant una D.A.N.A al sud de la península, o inclús al mateix sud-est. Ara mateixa eixa configuració ens portaria una situació inestable, amb vent de llarg recorregut marítim i que podria portar el primer temporal important de la tardor. Encara amb molta cautela perquè queden molts dies, però comencem agafar il·lusió de aue tenim més possibilitats de vore ploure la pròxima setmana de la ma d’una possible Gota Freda al Mediterrani després de mesos de sequera.

Actualitzem esta vesprada. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando