Per Nando

7/12/2023

ACTUALITZACIÓ MODELS!!! Atenció a l’anticicló pròxima setmana 👀☁️☀️🌦🌧⛈️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Benvinguts de nou, les últimes eixides d’aquesta vesprada ens tornen a ficar la mel als llavis per a la setmana que ve. I és que eixe potent Anticiclò que preveuen els models que puga acabar entre Centre-Europa i les Illes Britàniques pot acabar amb una situació d’inestabilitat cap a les nostres terres. Aquest mati les tendències apostaven que es desviava tot cap a Itàlia, doncs ara de nou i encara que amb certes diferències, els 2 models aposten en que la pròxima setmana tindrem un canvi de patró important que inclús podrà portar fred i inestabilitat. A vorem……

Bon dia!!! Dijous 7 de desembre del 2023, comencem jornada quan són les 5 de la matinada, el comencem amb cel prou lliure de núvols, però si ens fixem al satèl·lit un nou front s’acosta per l’oest peninsular i es el que farà que novament el cel acabe cobert durant el dia i inclús tinguem precipitacions al llarg de la nostra geografia.

PREVISIÓ HUI, DEMÀ I CAP DE SETMANA.

PRECIPITACIONS HUI MODEL AROME.

PREVISIÓ VENT DEMÀ.

Bé, com he dit abans hui començarem el cel pràcticament ras, però a mesura que avance la jornada el cel anirà enuvolant-se a causa d’una línia d’inestabilitat que anirà creuant d’oest a est i deixarà algunes precipitacions al nostre territori sobretot de cara la vesprada-nit i matinada que inclús podran ser en forma de neu a les serres més altes compreses entre Terol i interior de la província de Castelló, poca cosa, però podrien vore volvejar.

Atenció demà al vent que després del pas del front agafarà força i podrà bufar molt fort entre ponent i mestral. Aemet activa avis groc per vent al sud de Tarragona, interior de Castelló i tot el nord de la província d’Alacant.

MAPA SINÒPTIC CAP DE SETMANA.

El cap de setmana s’imposarà l’estabilitat a causa que ens entrarà l’anticicló abraçant tota la península i a més vindrà acompanyat d’una massa d’aire més càlida en altura que farà pujar els termòmetres molt a prop dels 25°C o inclús els superarem el pròxim dilluns. Per tant, cap de setmana i inicis de la pròxima amb estabilitat atmosfèrica i calor per a les dates que ens trobem.

QUE PASSARÀ A PARTIR DE DIMECRES?

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU.

Caldrà seguir per on puja l’anticicló la pròxima setmana a partir del dimecres, perquè patirem una descàrrega freda inestable entre la península I el Mediterrani, l’actualització de hui situen novament la Borrasca cara a Itàlia que sembla que segons les últimes eixides seria la zona afectada mentre que nosaltres només ens veuríem afectats per baixada de temperatures.

Com he dit caldrà seguir les següents actualitzacions dels models per anar veient si finalment confirmen que de nou Itàlia siga la afavorida o van acostant eixa borrasca cap a nosaltres. De totes manetes sembla que la setmana vinent canviarem la situació de ponent per llevant Anticiclònic o ja vorem si inestable. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando