Per Nando

6/12/2023

Les tendències tornen a mostrar mapes emocionants, ens ho creguem?👀👀🌦🌦☁️☁️❄️❄️🌧🌧🔵🔵🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

MODEL EUROPEU ( EIXIDA D’AQUEST MATÍ)

MODEL AMERICÀ ( EIXIDA D’AQUESTA VESPRADA)

Benvinguts de nou!!! Toca seguiment modelistic en les tendències per a la setmana que ve, les intuïcions d’un possible canvi que ens puguera beneficiar per a un possible episodi d’inestabilitat i més fred cada vegada són més notòries en els models, tant Europeu com el model Americà veuen ara mateix eixe potent Anticiclò Atlàntic amb intenció de pujar cap a les Illes Britàniques, amb una descàrrega freda que formaria una borrasca entre la península i el Mediterrani. Ara toca seguir les següents actualitzacions per anar veient si es col.loquen les peces de manera correcta per a rebre precipitacions dignes de menció al nostre territori. Cosa que el model Americà comença a intuir per al pròxim dimecres. Però parlem de tendències i cal seguir dia a dia com van evolucionant les diferents eixides i com van variant eixes possibles previsions.

Però com sabeu a Meteopoble ho contarem tots els dies i com sempre a la nostra manera. Seguimeeeeeeent

Bon dia!! Dimecres 6 de desembre del 2023, comencem un llarg pont festiu on regnara la variabilitat atmosfèrica, perquè pràcticament tindrem de tot com vorem a continuació en les previsions i tendències, però abans mostrem el satèl·lit i ara mateixa tenim el pas d’un front que deixa el cel molt tapat i algunes precipitacions dèbils que s’han produït esta nit i s’estan produint ara mateixa sobretot al sud del territori Valencià, però la tendència és anar aclarint-se el cel durant el matí i pràcticament lluirà el sol a tot el territori durant la vesprada, el dia de hui continuarà fred i tant les mínimes com les màximes no variaran massa.

DEMÀ I DIVENDRES VENT I ALGUNES PRECIPITACIONS.

MAPA EN ALTURA DIJOUS/DIVENDRES.

MAPA RÀFEGUES DE VENT, DIVENDRES.

A partir de demà tornarà agarra-se el vent, i serà a últimes hores de la jornada i durant la nit de dijous a divendres quan ens creuarà una línia d’inestabilitat que deixarà algunes precipitacions dèbils arreu del nostre territori. Atenció a divendres, que després del pas del front, el vent entre ponent i mestral pujarà la seua intensitat i podrà bufar fort o molt fort de manera general al territori Valencià i sud de Catalunya, un vent que podrà bufar amb ràfegues superiors als 80/100 km/h. El cap de setmana tornarà el sol i les temperatures aniran pujant poc a poc.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

MODELS INICIS DE LA SETMANA QUE VE.

MODEL AMERICÀ, MITJANS-FINALS SETMANA QUE VE.

MODEL EUROPEU, MITJANS-FINALS SETMANA QUE VE.

La pròxima setmana en els seus inicis, sobretot destacarà la dorsal que començarà a pujar des d’Àfrica, cara la península i farà pujar els termòmetres molt aprop dels 25°C entre dilluns-dimarts. Ara bé!!!! Caldrà estar molt pendents de l’evolució d’este Anticiclò, perquè el model Americà ja fa eixides que insisteix en ascendir-lo fins a Centre-Europa, junt amb una descàrrega freda que podria quedar-se entre la península Ibèrica i el Mediterrani, a més de l’entrada de procedència marítima que ens podria portar a casa nostra algunes precipitacions i baixada important dels termòmetres. El model Europeu en la seua última eixida d’ahir de vesprada, també ascendeix una mica eixe Anticiclò, però no el suficient per a que poguera entrar massa inestabilitat. Això sí, en aquest model també canviariem el maleït ponent per el llevant, i patiriem una baixada de termòmetres a partir de mitjans-finals de la pròxima setmana, després de la pujada de dilluns-dimarts.

No vos feu il·lusions de moment, perquè ens hem pegat molts bacs aquesta tardor, però algun dia s’haurà de tallar la maledicció i tornarà a ploure al nostre territori, per tant, ara cal seguir com evoluciona esta tendència, que amb el model Americà en ma podria tornar-se més interessant. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando