Per Nando

5/12/2023

Fa fred!! Una línia d’inestabilitat ens creuarà divendres, vent i precipitacions 🌀🌀🌧🌧🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Ens està atravessant una nova franja nuvolosa fruit d’una xicoteta borrasca que se situa ara mateix al sud-oest peninsular i que podrà deixar alguns ruixats al sud del territori Valencià durant la nit i matinada, però coses molt dèbils i puntuals. Demà durant el matí acabarà per eixir el sol a la majoria de poblacions, però el ambient continuarà fred igual que els últims dies.

A partir de dijous pujen les temperatures, comença el vent i divendres podran tornar les precipitacions. Atenció i seguiment per anar veient si es confirma el que veu el model Americà per a la pròxima setmana, perquè igual tenim canvis abans de la segona quinzena, perquè el GFS continua insistint en un possible Anticiclò que ens podria portar llevants inestables a partir de mitjans-finals de la setmana que ve. Seguimeeeeeeent.

Bon dia, dimarts 5 de desembre del 2023, ahir finalment vàrem tindre un dia gris i fred amb algunes pluges poc importants i hui encara que ara mateix mirant el satèl·lit tenim el cel prou ras, de cara a migdia o vesprada el cel se’n nuvolara de nou amb eixa banda de núvols que ja entra pel sud-oest peninsular, això sí, sembla que sense precipitacions o com a molt podrà caure algun ruixat la pròxima matinada, per si de cas no es deixeu roba estesa la pròxima nit. Abrigueu-vos, perquè novament hui serà un dia fred.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET.

Encara que hui les mínimes quan són les 4 de la matinada han pujat un poc respecte ahir i inclús tenim registres entre 13-14°C a les comarques litorals del litoral de la província de València i Alacant, les mínimes més baixetes novament les trobem per l’interior i comarques centrals on els valors majoritàriament els trobem per davall dels 10°C. Destaquem les més baixetes a estes hores amb -1,5°C o vora els 0 graus negatius a poblacions com Vistabella del Maestrat, El Toro, Jérica,Vilafamés, Ademús o Confrides ( part alta Aitana ) entre altres.

EL MÉS IMPORTANT UNA LÍNIA D’INESTABILITAT EL DIVENDRES AMB VENT I ALGUNES PRECIPITACIONS.🌀🌀🌀🌧🌧🌧🌧

A partir de dijous pujen un poc les temperatures a la volta que mourà de nou el ponent de manera moderada. Atenció perquè com veieu al mapa el divendres, ens creuarà una línia d’inestabilitat en altura que farà que tinguem un dia prou cobert i inclús amb algunes precipitacions que encara que no massa importants, podrien ser més actives que els passats fronts de ponent, a més el fort vent de mestral podrà bufar de manera general amb ràfegues entre 80/100 km. Atenció als avisos.

Les temperatures baixaran novament a partir de divendres i dissabte i podran tornar a remuntar el pròxim diumenge.

ENCARA QUE ES MOLT ARRISCAT, PARLEM DE TENDÈNCIES?

Encara que se que es molt arriscat i inclús tenim seguidors que no estan massa d’acord de parlar de l’oratge a tan llarg termini, i més veient com s’han desinflat els models durant tota aquesta tardor i convertint els possibles canvis en noves configuracions de ponent. A Meteopoble ens agrada mirar més endavant, no vull fer la vista gorda perquè els models i encara que sabem que el plaç es ciència-ficció, comencen novament a contemplar un canvi de patró atmosfèric cap a finals de la pròxima setmana, coincidint amb la segona quinzena de desembre, eixe canvi que porta contemplant algunes eixides el model Americà es un reforçament d’un Anticiclò a latituds altes ( Illes Britàniques) que ens canviaria el ponent per el llevant i amb més probabilitat de pluges.

Com he dit açò és ciència-ficció, però si insisteixen en aquestes eixides els pròxims dies, a Meteopoble,Nando també ens farem ressò cada vegada més i ho seguirem per si de cas acaba confirmant-se.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando