Per Nando

4/12/2023

Actualització!!! Fred, molt nuvolós i algunes precipitacions. Atents al vent divendres ❄️❄️☁️☁️☁️☁️🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Precipitacions Font Avamet.

Benvinguts de nou!!! Esta acabant de passar les últimes nuvolades del front que ha deixat algunes precipitacions molt poc destacables com estava previst i aquesta nit quedarà el cel ras, les temperatures mínimes de nou baixaran i es produiran gelades per l’interior. Demà tornarà a ser un dia fred i molt paregut al de hui, de vesprada un nou front creuarà sense pena ni glòria i no esperem cap precipitació o de produir-se seran coses insignificants. Atenció a partir de divendres al vent i un front que ens creuarà amb una mica més d’activitat. Caldrà seguir les tendències per a la segona quinzena de desembre a vore si els mapes ens mostren algo més interessant.

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIONS.

Bon dia!!! Dilluns 4 de desembre, comencem setmana i com tots els matins el primer que fem és fixar-se en el satèl·lit i ara mateix ens està creuant un front que deixa algunes precipitacions per el nord del territori Valencià. Ens despertem amb molt de fred també i per tant sense descartar que eixes precipitacions puguen ser en forma d’alguna volva de neu a les serres més altes de la província de Castelló. Les precipitacions també encara que dèbils podran afectar durant el matí punts del sud del nostre territori i també a Catalunya, encara que de vesprada començarà a escampar la nuvolositat i tornarà a lluir el sol.

MÍNIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Encara que com era d’esperar a causa de la nuvolositat hui les gelades no han estat ni tan generals ni tan intenses, fa fred a estes hores pràcticament a tot el nostre territori i difícilment superem els 10°C de mínima a les comarques litorals. Les temperatures més fredes per l’interior i a les 4 de la matinada tenim gelades dèbils a el Pinós amb -3°C, Foia Ampla de Mariola a la població d’Agres on registren a estes hores-2,2°C , -1°C a Requena o Calles o vora -0.5°C a Villena, però com he dit abrigueu-vos abans d’eixir de casa a la resta del territori, perquè majoritàriament les mínimes estan en valors entre 3-7°C.

QUE ENS ESPERA AQUESTA SETMANA?

Setmana de fronts Atlàntics que passaran dd oest a est de la península sense pena ni glòria a la Façana Mediterrània, les temperatures sobretot les mínimes remuntaran de cara mitjans setmana quan començarà a tornar a moure el vent de ponent. Atenció al divendres, perquè aquest vent podrà ser molt fort, amb ràfegues superiors als 100 km/h a quasi tot el territori Valencià i caldrà estar molt pendents dels diferents avisos meteorològics.

De moment la configuració de fronts de ponent continuarà almenys de 10 a 15 dies més i sense poder definir encara si patirem canvis de cara la segona quinzena de desembre o continuarem com fins ara, és a dir amb sequera absoluta.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando