Per Nando

3/12/2023

Quines gelades hui!!!馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍Atents al temporal de vent el divendres 馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Nit molt freda la que hem patit i encara que esta nit no ho ser脿 tant tamb茅 far脿 fred com hem anunciat en la previsi贸 d’aquest mat铆. All脿 el dijous remuntaran les temperatures i a la volta anir脿 augmentant la for莽a del vent. Per a vore alguna intu茂ci贸 a canvis caldr脿 esperar cap a la segona quinzena del mes que sembla que vol moure’s la configuraci贸 actual amb possibilitat de borrasques m茅s encarades al sud peninsular, per貌 ara m茅s que mai hi ha que tindre cautela en esta tend猫ncia perqu猫 ja ens hem pegat molts bacs aquesta tardor i encara que no li llevarem la vista de damunt a estos possibles canvis no ens ho creurem fins que no estem quasi damunt d’ells.

Bon dia!!! Diumenge 3 de desembre del 2023, quines hores m茅s estranyes per a publicar en Meteopoble,Nando, doncs vos heu jure que estava tan agust en el llit que no m’havera al莽at, per貌 b茅 ja estem en al莽a i pegant una miradeta hui si que ha gelat amb gana a tot l’interior del territori Valenci脿, unes gelades que han estat prou intenses com vorem a continuaci贸.

Primer que res mirem sat猫l路lit i res a destacar ac铆 a la Fa莽ana Mediterr脿nia, mentre que a l’oest peninsular una nova l铆nia d’inestabilitat s’acosta i deixar脿 precipitacions les pr貌ximes hores que podran ser intenses, a nosaltres dem脿 de mat铆 ens podr脿 aplegar i podr脿 deixar algun ruixat d猫bil que incl煤s podr脿 ser de neu per les serres de l’interior de la prov铆ncia de Castell贸. Coses molt anecd貌tiques.

QUINES GELADES HUI, M脥NIMES ( FONT AVAMET)

M铆nimes molt baixetes i gelades intenses a els racons m茅s habituals del territori Valenci脿, fins a -8,9掳C han registrat a la Rambla de Mariola a Bocairent, -8,4掳C a El Toro ( La Nava) -8掳C a Ares del Maestrat, entre-6 i -7掳C als racons m茅s gelats de les poblacions de Xixona, Villena o Morella, per貌 com veieu el rastre de temperatures negatives es ben llarg i hui incl煤s les m铆nimes pel litoral han quedat per davall dels 10掳C.

QUE ENS ESPERA LA PR脪XIMA SETMANA? ATENCI脫 AL VENT DIVENDRES 馃對馃對馃對鉂勶笍鉂勶笍馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

La setmana vindr脿 predominada pel pas de borrasques Atl脿ntiques que a nosaltres ens portaran poca pluja i molt de vent, aix铆 que continuem amb la mateixa situaci贸 atmosf猫rica que les 煤ltimes setmanes

Aquesta nit les gelades no seran tan pronunciades a causa de la nuvolositat que ens aplegar脿 pel ponent peninsular i que dem脿 pot deixar alguns ruixats que per l’interior de Castell贸 podran ser en forma de neu per les serres, no esperem gran cosa, per貌 si que podria enfarinar les muntanyes.

Els dies seg眉ents de la setmana continuarem amb fronts de ponent que apenes deixaran precipitacions al nostre territori, a m茅s a partir de dijous, el vent de ponent incrementar脿 la seua for莽a i molta atenci贸 a les previsions el pr貌xim divendres, perqu猫 podrem tindre un dia on el vent podr脿 bufar amb virul猫ncia sobretot al territori Valenci脿, amb els seus riscos meteorol貌gics, junt amb el pas d’un front que podria ser un poc m茅s actiu.

De moment la primera quinzena de desembre no veiem canvis importants en el patr贸 atmosf猫ric de les 煤ltimes setmanes i caldr脿 esperar la segona part de desembre per veure com es mouen les peces. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando