Per Nando

2/12/2023

Fa fred!!!🔵🥶⏬️Atents, temporal de vent a la vista🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Comença a caure la nit i comencen a baixar els termòmetres, si mirem satèl·lit el cel el tenim prou ras i per tant les gelades aquesta nit podran ser més generals, però sempre parlant de la zona de més a l’interior, a la costa les mínimes es quedaran al voltant dels 10°C, per tant, nit freda. El vent continua bufant fort al nord de la província de Castelló, però té tendència amainar el dia de demà. De moment no veiem cap situació que puga portar pluges en almenys els pròxims 15 dies.

Bon dia!!! Dissabte 2 de desembre del 2023, ens alcem hui sense pràcticament cap núvol al cel i amb ambient més gèlid, fruit de la massa més freda que va entrar ahir de vesprada i s’ha instaurat a casa nostra durant tot el cap de setmana i inicis de la setmana que ve, almenys situant-nos en l’època que pertoca.

MÍNIMES, FONT AVAMET.

Mínimes que han baixat, però finalment ha gelat menys del que en pensava a causa del vent que ha bufat amb molta força per zones de l’interior com vorem a continuació, però per això mateix cal abrigar-se bona cosa per a eixir de casa, perquè eixa sensació de fred es més acusada a causa de la velocitat d’aquest vent. Destaquem hui eixes mínimes més baixetes que estan entre els 0°C i -1°C a les poblacions com Confrides ( cim Aitana ) Calles, Ademus, Jerica o El Toro. Però pràcticament hui les mínimes es queden totes per baix dels 10°C a les comarques del prelitoral i de l’interior, i tan sols entre 12/14°C per tot el litoral Valencià. Aquesta nit serà pareguda i de nou podrem tindre gelades per l’interior, però el vent farà que no siguen tan generals com en un principi pensàvem, encara que puntualment se’n pot donar alguna puntualment moderada per l’interior nord de Castelló.

EL VENT BUFA AMB GANA, FONT AVAMET.

El vent de mestral que continua bufant amb gana sobretot a l’extrem nord de la província de Castelló i sud de Tarragona, continuarà les pròximes hores a bufar amb ràfegues superiors als 100km, a la resta del territori Valencià també bufarà, però més moderat. Demà sembla que durant el dia anirà amainant, però no serà per massa temps perquè dilluns tornarà a moure de manera moderada per les comarques centrals del territori Valencià. Destaquem els registres més alts de vent produïts esta nit a les poblacions de Xert, Vilar de Canes o els punts més elevats de la La Font de la Figuera o Xixona amb ràfegues superiors als 100 km/h, però com veieu a la taula elaborada per Avamet el vent ha bufat esta nit entre 70/90 km/h de manera general.

COM ES PRESENTA LA PRÒXIMA SETMANA, TEMPORAL DE VENT?🌀🌀🌀🌀🌀

La propera setmana la començarem amb ambient gèlid i predomini dels vents terrals, el pas de successives borrasques Atlàntiques farà que tinguem pas de núvols sense més conseqüències. Atenció perquè novament a partir de dimecres les màximes tornaran a pujar per damunt dels 20°C, però més atenció si cal, perquè eixe enfortiment de les Borrasques Atlàntiques farà que possiblement tinguem un nou temporal de vent, entre ponent i mestral a partir del pròxim dijous i fins dissabte. Un vent que podria bufar de manera molt intensa i generalitzada al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears per damunt dels 120/100 km/h. Atenció a les previsions dels pròxims dies.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando