Per Nando

30/11/2023

Demà començarà desembre i ho farà amb important baixada de termòmetres ❄️🥶🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Mirem satèl·lit esta vesprada i de moment el front que ens ens afectarà demà mati avança molt lentament pel centre peninsular ara mateix. Recordem que a partir de demà baixen les temperatures davant el dia tan càlid que hem patit hui i que deixa valors màxims de fins a 27°C a Oliva i més de 26°C a poblacions com Gavarda, Alzira, Gandia, Miramar o Benirredrà. Com vos he dit este matí a partir de de demà baixen les temperatures i tindrem un cap de setmana gèlid sobretot a primeres i últimes hores del dia.

Bon dia!!! Dijous 30 de novembre del 2023, apunt de deixar altre mes de tardor i que ganes de deixar-lo enrere davant l’avorriciò meteorològica que ens ha portat.

Si mirem satèl·lit tenim alguns canvis, ja podem observar la Borrasca que creua pel nord peninsular i es la que ens podrà portar alguns ruixats el dia de demà i baixada de termòmetres, però abans hui atents!!! Perquè serà un dia calorós les màximes podran aplegar fins als 25°C en alguns observatoris.

COMENCEM DESEMBRE AMB CANVIS.

Demà començarem desembre amb eixos canvis en la baixada de termòmetres i un front que ens creuarà pel matí i que apenes deixarà quatre gotes, seran ruixats molt irregulars que no val la pena ni nomenar-ho. Al darrere com veieu al primer mapa ens començarà afectar una massa d’aire més freda que farà baixar les màximes demà uns 5°C, però serà la nit de demà i el cap de setmana quan notem més encara eixa davallada dels termòmetres.

CAP DE SETMANA FFED I AMB GELADES A L’INTERIOR.

Atenció a la nit de demà i sobretot la nit de dissabte a diumenge quan la massa més freda ens afectarà de manera més directa i deixarà valors màxims que es quedaran davall dels 20°C de manera general i atenció a les gelades generals que patirem per l’interior de Catalunya i del territori Valencià, serà un dia fred o molt fred de matí i nit i caldrà eixir de casa ben abrigats.

I PRÒXIMA SETMANA, PONT DE LA PURISSIMA?🌀🌀🌀🌀🌬🌬🌬🌬

Seguirem amb ambient fred la pròxima setmana almenys fins al pròxim dimarts, a partir d’ahi i cara el pont de la constitució tot sembla que les Borrasques Atlàntiques encara es podrien fer més potents i podríem tindre un pont molt ventós i temperatures anirien pujant i podrien ser inusualment altes per a les dates en què ens trobarem. Però el més important que es veu ara mateixa per al pont es eixe vent de ponent que podrà bufar molt fort durant eixos dies festius. Ai mare!!!! Desembre també ve boniquet.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando