Per Nando

28/11/2023

Atenció!!! Diferències molt importants en la Borrasca del pròxim dilluns 👀👀👀❄️❄️❄️❄️🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou,finalment l’última eixida del model Europeu agafà el camí del model Americà i la pròxima setmana continuaran desfilant borrasques Atlàntiques que deixaran molta pluja a la part occidental peninsular mentre que a casa nostra continuarem veient la pluja passar, per tant, l’entrada freda molt important per a la pròxima setmana desapareix de l’eixida principal de moment. Això si, a partir de divendres pròxim una massa d’aire més freda farà baixar de manera important els termòmetres i deixant una nova situació de temperatures més aprop de l’hivern.

Bon dia!!! Dimarts 28 de Novembre del 2023, els models meteorològic ens continuen tornant bojos en les seues eixides principals donat les diferències que trobem ara mateixa en els 2 grans que són el model Europeu i l’Americà.

Però mentrestant com tots els matins el primer que fem és mirar satèl·lit i continuem tinguent pas de núvols de ponent que no deixen cap precipitació. El que si que teniu que tindre en compte hui els de l’interior nord de Castelló i sud de Tarragona es que teniu activat avís groc per ràfegues fortes de vent de mestral que ja deixa ràfegues entre 80/100 km/h en aquestes zones.

DIJOUS UN FRONT, DIVENDRES IMPORTANT BAIXADA DE TERMÒMETRES 🌦🌦🌦🔵🔵🔵

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

El vent de ponent ens acompanyarà durant les pròximes jornades i les temperatures tant les mínimes com les màximes continuaran altes per a l’època en que ens trobem. Dijous de vesprada ens creuarà un front que deixarà alguns ruixats sobretot en les comarques de més a l’interior. Atenció!!! Perquè al seu darrere vindrà una massa d’aire més freda que farà baixar novament de manera notable les temperatures i acabarem setmana amb valors inferiors tant de les màximes com de les mínimes per davall del que es habitual en esta època, per tant, caldrà abrigar-se de nou.

SEGUIMENT LA PRÒXIMA SETMANA 👀👀❄️🍂🌦🌦🍂❄️

EVOLUCIÓ BORRASCA MODEL EUROPEU DE DILLUNS A DIMECRES DE LA SETMANA QUE VE.

EVOLUCIÓ BORRASCA SETMANA QUE VE, SEGONS EL MODEL AMERICÀ.

Diferències brutals de cara la pròxima setmana en els dos models meteorològics més importants. Mentre Europeu aposta pel pas d’una borrasca a partir del pròxim dilluns pel centre de la península i que acabaria al Mediterrani, que junt amb l’enfortiment del Anticiclò Atlàntic propiciaria una entrada freda molt important a la península ibèrica, el model Americà continua veient el pas de borrasques Atlàntiques però sense eixa entrada freda tan important que veu l’Europeu. Al meu parèixer el dia de hui un s’acolplara a l’altre i molt probablement esta pròxima vesprada eixim de dubtes, però el que queda clar de moment es que no es veu cap situació que puga portar pluges generals al nostre territori.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando