Per Nando

27/11/2023

馃數Atents!!! Nova baixada important de les temperatures a partir de divendres 馃數馃數馃崅馃崅馃崅馃崅鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 27 de novembre del 2023, comencem setmana i tamb茅 esta setmana acabem mes, un mes de Novembre on no ha caigut pr脿cticament ni gota i per tant, almenys esperem que desembre es porte millor al nostre territori en quant a pluges.

De moment mirem sat猫l路lit com tots els matins i tenim alguns n煤vols sense massa import脿ncia que creuen pel ponent peninsular i que no estan deixant cap precipitaci贸. Atents!!! Perqu猫 a partir de hui mou el vent de ponent que guanyar脿 for莽a i podr脿 bufar moderat per l’interior de Val猫ncia, per貌 dem脿 podr脿 bufar amb r脿fegues superiors als 80/100 km al nord de la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Tarragona. Aemet fica dem脿 en av铆s groc per eixes ventades que es poden donar.

M脥NIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Hui les m铆nimes han pujat respecte a les 煤ltimes jornades i la pr貌xima nit encara pujaran m茅s al nostre territori, a l’espera de la notable baixada que patirem a partir de divendres. Destaquem les m铆nimes m茅s baixetes que s’han donat a l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 i que deixen fins a 4 graus negatius a la poblaci贸 del Toro ( La Nava )-2掳C a Ares del Maestrat o -1,5掳C a Xodos o Morella entre d’altres.

DIJOUS ENS CREUAR脌 UN FRONT I DIVENDRES BAIXADA IMPORTANT DE LES TEMPERATURES.馃對馃對馃對鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

MAPA DE VENTS ESTA SETMANA

MAPA ANOMALIES T脠RMIQUES A 850HPA ESTA SETMANA.

Com ja varem confirmar la setmana passada aquesta setmana ser脿 una setmana de borrasques Atl脿ntiques que ac铆 ens deixaran molt poca pluja. Aix貌 si el dijous sembla que ens creuar脿 un front m茅s actiu que podr脿 deixar alguns ruixats al llarg de la nostra geografia, tant al territori Valenci脿, com Catalunya i les Illes Balears, per貌 vinguent de ponent poca cosa cal esperar.

Atents al vent de ponent el dijous perqu猫 podr脿 bufar amb molta for莽a de manera m茅s general i atenci贸 tamb茅 a la nova baixada de term貌metres que esperem a partir de divendres, novament passarem d’anomalies m茅s c脿lides a principis d’aquesta setmana a anomalies m茅s fredes cap finals de setmana i coincidint amb l’entrada de desembre.

I QUE FAR脌 AL PONT DE LA PURISSMA?

MODEL EUROPEU PR脪XIMA SETMANA.

MODEL AMERIC脌 PR脪XIMA SETMANA

Mentre el model Europeu en l’煤ltima eixida d’ahir de vesprada veu un pont de la purissima que podria vindre caracteritzat per ambient molt g猫lid a causa d’una possible entrada freda que entraria condicionada per un potent Anticicl貌 centrat a Centre-Europa, el model Americ脿 en l’煤ltima eixida d’aquest mati, donaria continu茂tat la pr貌xima setmana a les Borrasques Atl脿ntiques que novament deixarien molta pluja cap a l’oest i nord peninsular, mentres que a casa nostra continuariem amb sequera absoluta i temperatures normals per a l’猫poca en qu猫 ens trobem.

Siga com siga estem parlant de models a m茅s d’una setmana vista i per tant com sabeu massa s贸n mapes que poden canviar d’un dia per a altres i m茅s de com estan de ca貌tics 煤ltimament els models meteorol貌gics. Anem informant.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando