Per Nando

25/11/2023

És confirma el nou patró atmosfèric. Tren de borrasques 🌀🌀🌀🌀🌦🌦🌦

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 25 de Novembre i novament un dia que cal abrigar-se abans d’eixir de casa, fa fred, el fred que toca ara i de seguida revisarem les mínimes més destacables que s’han donat aquesta nit. Primer que res i com tots els matins mirem el satèl·lit i no tenim res a destacar, ací a casa nostra tenim el cel ras completament i així el mantindrem les pròximes hores.

MÍNIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Ens alcem amb fred per l’interior i frescor per la costa com es habitual a la Façana Mediterrània, les mínimes hui han pujat un poc, però tampoc s’ha notat massa. Destaquem les més baixetes, amb gelades a poblacions com Requena on han registrar fins a -5,5°C, La Rambla de Xixona i Bocairent amb -3,5°C, Forcall, Sorita o Agres amb vora dos graus negatius, Aiora o Beneixama amb vora el grau negatiu. A partir d’esta nit pujen encara més les mínimes i per tant encara que les nits seran fresquetes, ja no seran tan fredes com estos dies passats.

EL VENT TAMBÉ BUFA AMB FORÇA AL NORD. FONT AVAMET.

Les últimes hores el vent de mestral també s’ha deixat notar al nord de la província de Castelló on les ràfegues han bufat amb força i han superat els 80-90km/h a poblacions com Vilar de Canes, Rosell o la Torre d’en Besora, també ràfegues de més de 70km/h a Tírig, Xert, Ares del Maestrat, Catí o la Salzadella. Durant el mati tendirà amainar, però dilluns torna el ponent moderat a bona part del territori Valencià.

ÉS CONFIRMA DE NOU EL PATRÓ ATMOSFÈRIC, BORRASQUES DE PONENT.🌀🌀🌀🌀

SITUACIÓ SINÒPTICA AL LLARG DE LA SETMANA, MODEL EUROPEU.

MAPA ANOMALIES TÈRMIQUES CARA FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Finalment confirmem pas de borrasques pel ponent peninsular al llarg de tota la setmana pròxima i que deixaran pluges a les zones habituals de la part més occidental peninsular, però que ací a casa nostra vindran amb poca humitat i per tant tan sols tindrem pas de núvols sense més transcendència, el vent bufarà de ponent a partir del dilluns i tant les temperatures mínimes com les màximes pujaran un poc.

Atents, perquè sembla que cara finals de la pròxima setmana de nou entrarà una massa d’aire més freda, que podria deixar tant les mínimes com les màximes, més baixetes del que es habitual per a estes dates amb el gir del vent més amestralat, això sí, de moment sense perspectives de pluges per cap lloc.

Abans de finalitzar el post de hui, dir-vos que m’acomiade segurament fins el pròxim dilluns, tinc un cap de setmana de eventos i necesite relaxar-me i gaudir, després d’aquest oratge que me fica dels nervis, al vore que no vol ploure de cap manera cap a les nostres terres. BON CAP DE SETMANA.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando