Per Nando

24/11/2023

Fa fred馃ザ!!! Atenci贸 a les tend猫ncies, de nou tren de borrasques 馃殏馃殏馃挜馃挜馃寑馃寑馃寑馃寑馃對馃尙馃尙馃尙

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Se que pareix que siga un xiste o una broma, per貌 fa una barbaritat que no tenim un temporal que deixe aigua de forma generalitzada al nostre territori i ara els models ens peguen el rev茅s amb una nova configuraci贸 de borrasques de ponent. Tinc una esperan莽a, es a dir encara me queden for莽es mirant per exemple l’煤ltima eixida del model Europeu i del model Americ脿, perqu猫 tamb茅 dona indicis que l’anticicl贸 podria ascendir聽 per l’Atl脿ntic de cara finals de la pr貌xima setmana i coincidint amb el mes de desembre i tallar esta nou patr贸 atmosf猫ric que veuen els models per a la pr貌xima setmana, no se si fer algun ritual per a que ploga, per貌 la veritat hi ha que pensar-seu perqu猫 estem male茂ts. Fem for莽a entre tots i esperem gaudir prompte d’un bon temporal d’aigua, fred i neu i que a莽貌 nomes siga un malsomni i els models meteorol貌gics tornen a canviar en les pr貌ximes eixides.馃挭馃挭馃挭馃挭馃挭鉀堬笍鉀堬笍馃對馃對馃導馃導馃導鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Bon dia!!! Divendres 24 de novembre i despr茅s de seguir tants dies les tend猫ncies per anar veient els canvis que esperem la pr貌xima setmana, els models 茅s tornen a jugar una mala passada i pareix que tornaran a complir-se els pitjors pron貌stics com ara despr茅s vorem.

Primer que res mirem el sat猫l路lit i per en猫sim dia consecutiu no tenim res important que destacar, ni a la Fa莽ana Mediterr脿nia, ni tampoc a cap lloc de la pen铆nsula, mentre que a It脿lia continua la Borrasca afectant al sud del Pa铆s i deixant algunes precipitacions intenses.

FA FRED!!! 馃ザ馃ザ ABRIGUEU-VOS SI EIXIU DE CASA. M脥NIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Quan s贸n les 5 de la matinada novament mirem les temperatures exteriors de tot el territori Valenci脿, la veritat que hui tornem a tindre un dia on fa fred i est脿 gelant amb gana a molts punts del territori. Temperatures que hui a les comarques litorals estan al voltant dels 10掳C o incl煤s inferiors i ara mateixa les poblacions amb temperatures m茅s negatives les trobem a l’interior, on el term貌metre ha baixat fins als 7掳C negatius a la Rambla de Mariola a Bocairent, -5掳C a Vistabella del Maestrat, Xixona , El Toro o Calles, tamb茅 al voltant dels 4掳C negatius els trobem a poblacions com Ares del Maestrat, Requena o Villena.

Esta nit ser脿 un poc menys freda i hui les m脿ximes podran ser un parell de graus m茅s altes, dem脿 tornaran a baixar, continuar脿 fent fred per les nits, per貌 a partir de diumenge nit les m铆nimes podran pujar notablement a causa de que mour脿 de manera m茅s decidida el vent de ponent.

ATENCI脫 A LES TEND脠NCIES!!! TREN DE BORRASQUES ATL脌NTIQUES 馃殏馃殏馃挜馃挜馃挜馃寑馃寑

Estem gafats i no volia donar la not铆cia, per貌 despr茅s de dies de seguiment meteorol貌gic per anar veient un canvi de patr贸 atmosf猫ric de cara la setmana que ve amb m茅s fred i incl煤s pluges amb possibilitat de llevant, les 煤ltimes eixides dels models ho han cap girat tot i ara mateixa va confirmant-se una nova situaci贸 de borrasques Atl脿ntiques, que portaran molta pluja a la part occidental i nord de la pen铆nsula, la pr貌xima setmana.

A casa nostra ja sabeu com es comportem eixes borrasques que de pluja en porten ben poca, a m茅s molt possiblement vindran acompanyades de forts vents de ponent i encara que no far脿 calor les temperatures pujaran respecte a les temperatures m茅s fredes que estem patint esta setmana.

Nom茅s ens queda l’esperan莽a de que tampoc 茅s veu un bloqueig massa important que ens puga fer pensar, que la circulaci贸 d’aquestes borrasques puga durar tant com la passada situaci贸, no podem descartar que incl煤s eixes borrasques puguen circular fins a latituds m茅s baixes i afectar-nos directament, perqu猫 la zonal no 茅s tan intensa, per tant caldr脿 fer seguiment per si el niu de borrasques que esperem la pr貌xima setmana possiblement alguna d’elles 茅s vulga desviar cara al Mediterrani, almenys per a donar-nos una alegria. Ja voreeeeem, Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando