Per Nando

23/11/2023

Hui fa fred馃ザ Va guanyant for莽a una explosi贸 de borrasques 馃寑馃寑馃寑馃馃馃馃

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 VESPRADA!!!!

Benvinguts de nou!!! Amb el servidor nou al 100% en marxa encarem una nova etapa per a fer publicacions. Com he dit aquest mat铆, anem a estar molt pendents de la configuraci贸 atmosf猫rica per a la pr貌xima setmana, el que ahir era fred, hui els models veuen una circulaci贸 de borrasques molt potents que vorem on acaben perqu猫 ara mateixa mirar models 茅s un desgavell i es per a tornar-se bojos. Siga com siga, esperem que alguna borrasca ens afecte la pr貌xima setmana de ple. Seguimeeeeeeent.

Bon dia!!! Dijous 23 de Novembre del 2023, la normalitzaci贸 de les temperatures ja s’ha deixat notar a la Fa莽ana Mediterr脿nia i eixa irrupci贸 freda ha deixat temperatures acordes per a l’猫poca, encara que hi ha gent que esperava anar tapat fins a les orelles, de moment per arribar a eixe estrem cal esperar, perqu猫 esperem nits fredes i de cara migdia el term貌metre pot rondar els quasi 20掳C i aix貌 茅s normal per a estes dates, almenys ja ens hem llevat la forta calor de damunt i per anar tapat fins les orelles a les hores centrals del dia caldr脿 esperar a que arribe la seva hora. El fred d’hivern el tenim de mati, com ara a continuaci贸 voreu.

Per貌 com tots els matins mirem sat猫l路lit com tots els dies, res cal destacar, nom茅s que continua eixa borrasca donant que parlar al sud d’It脿lia, mentre nosaltres la pluja de moment no aplega.


HUI GELA A M脡S LLOCS, TEMPERATURES ACTUALS ( 5 DEL MAT脥) FONT AVAMET.

Hui tenim molt铆ssimes poblacions on el term貌metre a baixat per baix de zero i produint gelades, per貌 茅s que si es fixeu a les zones del litoral de Val猫ncia, apenes es queden en valors entre 6-10掳C, mentre que al litoral de la prov铆ncia de Castell贸 i Alacant eixos valors estan entre els 10-13掳C.

Al litoral i com es normal fa m茅s fred i gela a estes hores a molts observatoris. Destaquem els m茅s de -5掳C a Bocairent ( Rambla Mariola) El Toro ( La Nava ) o els m茅s de -4掳C de Vistabella del Maestrat, Calles o La Rambla a Xixona, per貌 si 茅s fixeu a la Taula molt铆ssimes m茅s poblacions s’han quedar per davall dels 0掳C. Esta pr貌xim nit tamb茅 ser脿 igual de freda, per貌 tant hui com els pr貌xims dies cap a les hores centrals del dia, el term貌metre pot rondar els 16-20掳C a la majoria d’observatoris del territori Valenci脿.

CANVIS EN LES TEND脠NCIES, NIU DE BORRASQUES PR脪XIMA SETMANA.
MODEL EUROPEU


MODEL AMERIC脌

De nou fem una revisi贸 dels models meteorol貌gics m茅s importants de cara la pr貌xima setmana, mentre el dia d’ahir incl煤s apostaven pel refor莽ament d’una nova possible entrada freda, ara en les 煤ltimes eixides del model Europeu d’anit i l’Americ脿 d’aquest mati, ens mostren que la pr貌xima setmana ens podem veure envoltats per un niu de borrasques que ens aniran desfilant per bona part d’Europa i la pen铆nsula Ib猫rica.

Situaci贸 molt estranya la que van veient els models la setmana que ve, i canvi important del que veien ahir, al que veuen hui I amb possibilitat de que tinguem una pr貌xima setmana m茅s c脿lida del que veien ahir ( sense fer calor extrem) per貌 aix貌 s铆, amb oratge m茅s insegur i variable, per貌 tamb茅 cal recalcar que amb el perill que aquesta configuraci贸 que veuen per a la pr貌xima setmana, puga acabar en fronts de ponent i per tant aix貌 vol dir poca pluja al nostre territori.

Esperem des de Meteopoble que no siga aix铆, per貌 com sempre continuem de seguiment i actualitzem aquesta vesprada per traure m茅s conclusions.
Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando