Per Nando

22/11/2023

Fa fred!!! Quins canvis més brutals en els models🤞🔵❄️⛈️🌦🌧☁️👀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Benvinguts de nou, revisió modelistica d’aquest mati del Europeu i model Americà i retornen apostar en què la pròxima setmana podrien col·locar-se les peces de manera favorable per a la formació d’un bloqueig Anticiclònic a l’Atlàntic i inclús formació d’un Anticiclò Britànic que podria encara adintrar més l’aire fred cap a casa nostra, a més comencen a vores signes d’inestabilitat per a la pròxima setmana que podrien portar les pluges amb formació de borrasques cap a les nostres latituds. El optimisme i el pessimisme seran el pa de cada dia, perquè la situació dels models és molt caòtica per a la pròxima setmana i esbrinar les tendències a dia de hui és una odissea, però per això estem, per a informar dels canvis dels models diaris davant el canvi de patró atmosfèric que venim anunciant des de fa dies.

Bon dia!!! Dimecres 22 de novembre del 2023, novament ens alcem i el primer que fem és mirar al cel de la ma del satèl·lit, res important tenim que destacar al nostre territori, algunes precipitacions tenen per l’illa de Mallorca, però la gran inestabilitat novament se l’emporta Itàlia que es allà on ha acabat finalment la Borrasca que ens feia falta a nosaltres.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS ( 5 DE LA MATINADA) FONT AVAMET.

Les mínimes han baixat de manera generalitzada a tot el nostre territori i ja no trobem eixes nits tropicals o quasi tropicals per la costa a una nit de Novembre, ara mateixa pel litoral oscil·len entre els 12-14°C i per l’interior eixes mínimes per davall dels 10°C ja són més habituals.

Destaquem les més fredes que s’han produit esta nit, com els -4,6°C de Bocairent ( Rambla Mariola) -0,6°C al Alberg de Banyeres de Mariola, entre 0-1°C a poblacions com Xixona, Bocairent, Confrides, Agres, Villena o El Toro, entre moltes altres com veieu que s’han quedat per davall dels 5°C. Atents perquè la pròxima nit encara serà més freda i les mínimes encara baixaran més, tant per l’interior com per el litoral.

EL VENT BUFA FORT

AVISOS AEMET

RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET.

Avisos que continuen activats per vent a l’interior nord de la província de Castelló i també la part més al nord de Catalunya i les Illes Balears, un vent que encara podrà bufar amb ràfegues entre 80-100km/h, però la tendència és que vaja amainant durant la pròxima vesprada.

De moment durant la nit les ràfegues més intenses les trobem a poblacions com Vilar de Canes amb 111 km/h, 97 km/h a Xert, 93 km/h a Rosell, 90km/h a Culla, Tírig o ça Torre d’en Besora, entre moltes altres poblacions on ha bufat amb ràfegues superiors als 70-80km/h.

QUE DIUEN LES ÚLTIMES EIXIDES DELS MODELS?

Tota la setmana anem a tindre estabilitat atmosfèrica i les temperatures que per fi s’han normalitzat pujaran 2-3°C entre divendres i dissabte, però de nou a partir de diumenge tornaran a baixar. Ara bé, hui m’alçe una mica disgustat, perquè veient els models, que per a la pròxima setmana començaven a vore la possibilitat de l’entrada del llevant i amb més opcions per a vore ploure a llarg termini, ara mateixa el model Americà no acaba de quallar eixos canvis i no ens deixen res clar per a la setmana que ve. Per tant, cal seguir esperant en una situació que sempre acaba ej un quiero i no puedo.

Variabilitat atmosfèrica la pròxima setmana tindrem, però necessitem que ploga i encara que les temperatures ja s’han normalitzat, les precipitacions fa més de 2 mesos que no les tastem, per això continuem vigilant els models i està vesprada tornem actualitzar a vore que ens diuen en les eixides del mati.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando