Per Nando

20/11/2023

A 24 hores de la baixada de les temperatures i les tendències venen molt interessants 🍂❄️❄️❄️🔵🌡👀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a les portes d’una baixada important de les temperatures que ens traslladarà a l’estació que ens trobem les pròximes hores, però també cal estar ben pendents per vore com van evolucionant els models per a la pròxima setmana. Veient les eixides d’aquest matí i l’última eixida del model Americà, la indefinició es màxima per a la setmanaque ve, però els 2 models aposten per la formació d’un bloqueig Anticiclònic per l’Atlàntic on inclús podríem tindre la formació d’un Anticiclò Britànic i amb descàrregues fredes per la península i possibles formacions de borrasques que podrien portar la inestabilitat en alguns sectors i la continuïtat del fred. Estic ben pendent eixida darrere eixida i demà matí informaré de les últimes actualitzacions dels 2 models, però esbrinar les tendències arz mateix es una locura, però sabeu que a mi m’encisa. Forçaaaaa🍂❄️👀⛈️🌧🌦

Bon dia!!! Dilluns 20 de novembre del 2023, comencem setmana recordant ahir les imatges d’eixa densa boira que afectava les poblacions més litorals i prelitorals del territori Valencià, tot a causa de la calma Anticiclònica que estem patint i al tindre el vent en calma i una mar superficial que ja es troba freda, van reunir les condicions per a que este fenomen inesperat, fera acte de presència. Si mirem satèl·lit ara mateixa estem lliure de núvols, però des d’ací no podem observar eixes boires que segurament persistiran durant estes hores, però que aniran desfent-se al llarg del matí i durant la vesprada amb l’entrada del vent de mestral desapareixeran definitivament.

CANVIS INMINENTS AMB BAIXADA DE TEMPERATURES I VENT DE MESTRAL. (Mapa sinòptic, Font Meteored)

MAPA TEMPERATURES EN ALTURA A 850HPA.

Com veieu a les imatges els canvis que es produiran les properes hores amb l’anunciada baixada de les temperatures vindran a causa d’eixe Anticicló Atlàntic que anirà acostant-se cap a les Illes Britàniques, mentre una profunda borrasca anirà baixant des del nord d’Itàlia cap al sud I tots junts faran un corredor de vent atramuntantat, amb una massa d’aire més freda que farà baixar les temperatures entre 5-10°C els pròxims dies.

De precipitacions n’esperem molt poques o gens al territori Valencià, algunes se’n podran donar entre demà i despus-demà al litoral nord de Catalunya i part de les Illes Balears, això sí, la neu podrà caure i enfarinar els Pirineus Catalans i Aragonesos. Atenció també al vent que podrà bufar amb força de Mestral per l’interior nord de Castelló i part nord del Principat Català i dimecres també ho podrà fer a les Illes Balears.

A PARTIR DE DIVENDRES, TREVA AMB LES TEMPERATURES, PUJEN, PERÒ……..

A partir de divendres i sobretot dissabte l’anticicló novament es tirarà al damunt de la península Ibèrica, això farà que pujen novament les temperatures i eixa massa més càlida que sobretot afectarà al Mediterrani podrà donar novament màximes que sobrepassaran els 20°C. Continuarem amb estabilitat atmosfèrica, però amb els ulls ficats en els models, per a veure que va passant de cara inicis de la pròxima setmana.

QUE DIUEN HUI LES TENDÈNCIES DELS 2 MODELS METEOROLÒGICS DE REFERÈNCIA.

MODEL EUROPEU EIXIDA D’AHIR 12 HORES!!

A partir de diumenge tornen a baixar les temperatures a causa d’una nova entrada d’aire fred provinent del nord d’Europa. Atenció a les tendències de cara la pròxima setmana, perquè la possibilitat d’un bloqueig Anticiclònic per l’Atlàntic podrà afavorir una nova descàrrega molt freda a la península Ibèrica. Aquesta situació no està confirmada, però el model Americà fa dies que ho entreveu i ara mateixa en l’última eixida del model Europeu es suma a eixa possibilitat. Anirem seguint-ho com sempre.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando