Per Nando

18/11/2023

ACTUALITZACIÓ!!! A 72 hores d’una important irrupció d’aire fred🌡❄️🍂🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

MODEL EUROPEU PROPER CAP DE SETMANA

ACTUALITZACIÓ AMERICÀ PROPER CAP DE SETMANA.

Benvinguts de nou, pendents també totes les pròximes actualitzacions dels grans models, perquè cadascú va per un camí diferent per al proper cap de setmana. Mentrestant el Europeu aposta per Anticiclò que entraria a la península i amb pujada de temperatures, el model Americà mou les peces i ens deixa a les portes d’una important entrada d’aire més fred de la que ens afectarà a partir de dimarts i que pràcticament podria congelar tota Europa i amb opcions que poguera afectar la península. Però com els dos models tenen una visió diferent de la situació per al pròxim cap de setmana, caldrà seguir les següents informacions per anar veient com van acoplant-se un en altre.

Bon dia!!! Dissabte 18 de novembre del 2023, ens endinsem novament en el cap de setmana sense massa variacions hui en l’oratge respecte les últimes jornades, però amb els ulls ficats en l’important canvi de temps que vindrà caracteritzat per una baixada notable de les temperatures a partir de dimarts. De moment com tots els matins mirem satèl·lit i novament ens trobem en un dia sense apenes nuvolositat i temperatures sense massa variacions.

IMPORTANT BAIXADA DE LES TEMPERATURES EL PROPER DIMARTS.

SITUACIÓ SINÒPTICA ENTRE DIMARTS I DIJOUS

MAPA TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

La situació sinòptica a partir de dimarts no varia massa respecte les actualitzacions últimes que venim anunciant des de fa dies. Per tant, a partir del pròxim dimarts una massa més freda anirà baixant des del nord Europeu i renovant eixa més càlida que venim patint des de fa setmanes. Esperem que des de dimarts i fins dijous les temperatures màximes baixen dels 25°C que tenim ara en molts observatoris, fins vora 15°C de manera general, les mínimes baixaran dels 10 en punts del litoral i dels 5°C en punts de l’interior,per tant, farà falta traure els abrics i tapar-se bé per a dormir. Quin gust!!!

A més una borrasca vindrà a situar-se prop de la zona d’Itàlia i a nosaltres no ens afectarà, com a molt podríem tindre alguns ruixats dimarts i dijous, però coses molt localitzades i poc importants.

QUE PASSARÀ DESPRÉS?

Tots pendents dels models també de cara últims de la pròxima setmana, perquè encara que sembla que el proper divendres podrien pujar un poc les temperatures, un nou ascens Anticiclònic per l’Atlàntic podria donar una descàrrega encara més freda per tota Europa i que inclús podria afectar a la península ibèrica i donant temperatures inusualment més baixes per a l’època en què ens trobem. Situació que anirem confirmant les pròximes jornades. Ganes de fred? Jo en tenia moltes. Seguimeeeeeeent 😄❄️🍂🌡🔵🌦☁️🌨

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando