Per Nando

17/11/2023

馃敶脷LTIMA HORA!!! Entrada freda: L’hivern vindr脿 per a quedar-se 鉂勶笍鉂勶笍馃崅馃崅馃憖馃憖馃數馃數馃數鈽侊笍

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, estava mirant l’煤ltima actualitzaci贸 dels models d’aquest mati i totes les previsions continuen amb el mateix ritme que hem fet en l’煤ltima actualitzaci贸, recordeu que a partir de dimarts baixen de manera molt important les temperatures i incl煤s el dimarts i dijous podriem tindre algunes precipitacions poc importants i molt localitzades ja que no estem en la millor ubicaci贸 de la Borrasca. Ara tamb茅 caldr脿 seguir les previsions per a 煤ltims de la setmana que ve, perqu猫 alguns models veuen la possibilitat de que incl煤s el fred vaja encara a m茅s a bona part d’Europa i possiblement tamb茅 al nostre territori. Continuem seguint i informant com sempre de mati i vesprada.

Bon dia!!! Divendres 17 de novembre del 2023 i ja queda menys per a un canvi de patr贸 important aue ens traslladar脿 cap a l’hivern en q眉esti贸 d’hores a partir del pr貌xim dimarts. Mentrestant com tots els dies mirem el sat猫l路lit i novament tenim el cel prou ras i ara mateixa temperatures que oscil路len en valors inferiors als 5掳C per zones habituals de l’interior sobretot del nord i entre 12/19掳C a comarques m茅s centrals, prelitorals i litorals del territori Valenci脿.

PENDENTS DE LA SITUACI脫 D’HIVERN A PARTIR DE DIMARTS.

MAPA SIN脪PTIC A PARTIR DE DIMARTS

ENTRADA D’AIRE FRED A 850HPA.

PRECIPITACIONS ESPERADES PR脪XIMA SETMANA.

Canvi important d’oratge com veieu al mapes que he ficat. A partir de dimarts un potent Anticicl貌 far脿 que es despenje una massa d’aire fred, que incl煤s acabar脿 a茂llant-se una D.A.N.A al Mediterrani, su es fixeu en el mapa de temperatures a 850HPA passarem de tons c脿lids a unes temperatures molt m茅s fredes en q眉estions d’hores entre dilluns i dimarts, per eixa ra贸 baixaran les temperatures uns 10掳C respecte al cap de setmana. Ser脿 una entrada amb vents del nord, per tant les precipitacions m茅s importants les esperem al nord peninsular, amb pluges i sobretot nevades als Pirineus. A casa nostra el poper dijous podria entrar una mica de gregal i portar algunes precipitacions, en principi poc importants, perqu猫 la Borrasca i la D.A.N.A pareix que no es vol situar a un lloc massa idoni per a veure ploure com cal cap a les nostres terres. No ser脿 aix铆 a les Illes Balears on la Borrasca la tindran m茅s aprop i m茅s opcions de pluges a partir de dimarts.

TEND脠NCIES!!!

El fred vindr脿 per a quedar-se o aix貌 ens indiquen els 煤ltims models meteorol貌gics acabats d’eixir del forn. El potent Anticicl贸 Atl脿ntic sembla que voldr脿 quedar-se all铆 ancorat, prop de les Illes Balears i seguir脿 aportant masses fredes del nord d’Europa i per tant amb fred d’hivern a casa nostra.

A partir de la pr貌xima setmana tindrem una configuraci贸 diferent, si eixe Anticicl貌 al final a llarg termini 茅s decideix a pujar i allargar-se un poc m茅s per les Illes Brit脿niques i Centre-Europa arribaran les pluges com cal a la Fa莽ana Mediterr脿nia, per貌 mentrestant tenim que continuar esperant. El que si que es confirma es l’hivern, a partir de dimarts tindrem que traure els n貌rdics per a dormir i els abrics per a eixir de casa. Ja era hora!!!

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando