Per Nando

16/11/2023

馃敶ACTUALITZACI脫!!! 脡s confirma important entrada freda i possibilitat de D.A.N.A al Mediterrani 馃憖馃憖鉂勶笍鉂勶笍馃崅馃崅馃導馃對鈽侊笍

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Dijous 16 de novembre i ja passem a la segona quinzena del mes amb perspectives de canvis importants respecte a esta primera quinzena, on clarament ha predominat el ponent i les temperatures c脿lides.

Com tots els matins i abans que eixiu al carrer dir-vos que ara mateixa i mirant el sat猫l路lit tenim el cel lliure de n煤vols, i si eixiu al carrer i visqueu a l’interior de l’extrem nord de la prov铆ncia de Castell贸 s’haureu d’abrigar, perqu猫 les temperatures m铆nimes estan per davall dels 5掳C, per貌 a la resta del territori Valenci脿 tenim una nit c脿lida amb temperatures m铆nimes que oscil路len entre els 10-19掳C, per tant, tant a les comarques m茅s centrals, com al litoral la nit ha estat prou c脿lida, i aix铆 seguirem el que queda de setmana.

CANVIS IMPORTANTS!!!馃崅馃崅鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導

Per貌 anem a centrar-se en els canvis que veuen els models meteorol貌gics a partir d’煤ltimes hores de dillluns i sobretot el dimarts. Un potent Anticicl貌 situat a l’Atl脿ntic es refor莽ar脿 i al mateix temps ascendir脿 cap a les Illes Brit脿niques, aix貌 far脿 que es despenje de Centre-Europa una massa d’aire m茅s freda d’orige continental, que incl煤s podra tindre temperatures de m茅s de -25掳C a 5500 metres d’al莽ada i se’ns tirara al nostre damunt i far脿 que canviem l’estiu per l’hivern en q眉esti贸 d’hores a partir del pr貌xim dilluns.

D.A.N.A, PLOUR脌?

Aquest nou canvi d’oratge amb m茅s fred i eixa entrada freda que ens afectar脿 a nosaltres a partir d’煤ltimes hores de dilluns, vindr脿 acompanyat del despenjament d’una D.A.N.A que se situar脿 al Mediterrani i podr脿 fer que bufe una mica de gregal entre dimarts-dimecres, deixant incl煤s algunes pluges a les comarques m茅s litorals del territori Valenci脿, per貌 segons les 煤ltimes eixides dels models, sembla que les pluges m茅s quantioses es donarien a les Illes Balears. Atenci贸 perqu猫 la neu tornar脿 tamb茅 a fer acte de pres猫ncia als Pirineus m茅s occidentals de Catalunya i Arag贸 i sense descartar veure alguna volva per les serres de l’interior de Castell贸, entre dimarts i dimecres.

Atents amb eixa D.A.N.A i totes les eixides dels models meteorol貌gics, perqu猫 si la mouen m茅s cap a l’oest i l’anticicl贸 Brit脿nic s’estira un poc m茅s podr铆em tindre una situaci贸 de pluges m茅s importants de cara la pr貌xima setmana, per貌 tamb茅 pot passar el contrari i moure la Dana m茅s cap a It脿lia i per tant quedar-se sense pluges.

El que si que tenim confirmada es l’important baixada de les temperatures a partir de dilluns-dimarts i que far脿 que per fi arribe l’hivern cap al nostre territori i amb unes temperatures m茅s acordes per a l’猫poca en que ens trobem i sembla que podria obrir la porta a m茅s canvis. Ara caldr脿 seguir l’evoluci贸 de la D.A.N.A i anirem veient les pr貌ximes eixides cap on mouen el gros de la precipitaci贸 la setmana vinent.

EMOCI脫 METEOROL脪GICA I SEGUIMENT!!!!馃憖馃對鈽侊笍馃崅鉂勶笍馃導

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando