Per Nando

14/11/2023

Pendents dels possibles canvis pròxima setmana. Pluja? Fred?🔵🔵🔵🍂🍂🍂🍂🌧🌧🌨

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 17:30🔴🔥☁️🌨⛈️🌦🍂🌧

Benvinguts de nou, barbaritat la calor que ha fet hui amb màximes superiors als 30°C a moltíssims observatoris del territori Valencià, unes màximes que destaquem les més altes a les poblacions de Pego, Crevillent, Cirat o Oliva amb més de 31°C i segurament marcant rècords per a estar a mitjans de Novembre.

Però tots pendents dels models meteorològics per a la pròxima setmana, perquè comença a guanyar força una possible entrada freda, que faria baixar de manera dràstica les temperatures respecte a esta setmana i a més, aquest nou patró atmosfèric podria vindre acompanyats de vents del tercer quadrant, amb certa humitat si al final les peces acaben situant-se com toca. Des de Meteopoble estem altra volta il·lusionats després de tant de temps de vore que almenys tenim un possible canvi de temps a seguir la pròxima setmana. Plourà? Nevarà? Tots pendents de totes les actualitzacions.

Bon dia!!! Dimarts 14 de novembre del 2023, situació Anticiclònica la que estem visquen i que està portant temperatures inusualment altes per a l’època com vorem a continuació, però abans ens tornem a fixar com tots els matins en les imatges del satèl·lit i veiem absència de nuvolositat a causa d’eixe Anticiclò que ens acompanyarà els pròxims dies i que només deixa més nuvolositat al nord peninsular on tenen una mica de aire fred en altura i que fa que tinguen una mica més d’inestabilitat.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET🔴

Quines màximes el dia d’ahir, valors fins a 30°C de màxima a la població d’Albalat dels Sorells, 29°C a Rafelbunyol, Montcada, València i Oriola i entre 28-29°C es van quedar ahir les màximes a moltíssimes més poblacions com Puçol, Crevillent, Cirat, Benaguasil, L’Eliana, Manises, Alzira i Almenara entre molts altres.

ATENCIÓ HUI A LES MÀXIMES I TAMBÉ EL QUE QUEDA DE SETMANA 🔴

Si ahir vàrem tindre unes temperatures anormalment altes, hui encara pujaran més i inclús les màximes podran enfilar-se per damunt dels 30 °C en algunes poblacions de les comarques centrals de la província de València i sud de la província d’Alacant. Demà baixaran entre 3/4 °C, però dijous tornen a pujar i tota la resta de setmana tindrem temperatures màximes que dia darrere dia s’enfilaran per damunt dels 25 °C i tot això acompanyat de d’anticicló i per tant, d’estabilitat.

ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA!!!

Tots pendents de les tendències que ens mostren els models amb ja una probabilitat alta de canvi de patró atmosfèric respecte els últims 2 mesos. La possibilitat d’un Anticiclò potent de fins a 1030-1040 hectopascals que podria ascendir de cara la pròxima setmana cap a les Illes Britàniques, podrà portar una baixada important de les temperatures i caldrà seguir atentament totes les eixides modelistiques per a veure si qualla una situació de borrasques que podrien circular més al sud que estes últimes vegades i portar les ansiades pluges cap al nostre territori. Situació que anirem esbrinant dia darrere dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando