Per Nando

13/11/2023

ACCIÓ 🍂🔵⛈️🌦🌨METEOROLÒGICA!!! Per fi les tendències comencen a vore coses interessants.🔵🍂⛈️🌦🌨🌧⛅️☁️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 13 de novembre del 2023, encetem nova setmana on a penes tindrem canvis respecte a la meteorologia i per tant amb absència total de precipitacions a causa de l’anticiclò. Com tots els dies el satèl·lit té molt poques novetats i hui ens alcem amb pràcticament absència de nuvolositat i temperatures mínimes càlides per a l’època en què ens trobem.

SETMANA ON LA DESTACAREM PER LES INUSUALS TEMPERATURES.

Quines anomalies de temperatures tenim previstes per a esta setmana pràcticament a tota la península Ibèrica. La falca Anticiclònica vindrà acompanyada d’una massa d’aire càlida que farà que les màximes de més de 25 °C i inclús apropant-se als 30 °C ens acompanye tota la setmana i a més acompanya d’estabilitat atmosfèrica.

ATENTS A LES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA!!!

MODEL EUROPEU EIXIDA D’ANIT PER A LA PRÒXIMA SETMANA.

MODEL AMERICÀ EIXIDA ESTE MATÍ.

Per fi….. sembla que els models comencen a traure eixides més interessants de cara la pròxima setmana i amb un possible canvi de patró totalment diferent del que estem vivint les últimes setmanes i on el ponent a manat cap a les nostres terres.

Molt atents a les eixides i tendències que anirem informant des de Meteopoble perquè haurem de seguir si es confirma eixe Anticiclò Atlàntic que pot enfortir-se i molt la setmana que ve i vorem on acaba situant-se. Ara mateix el model Europeu aposta per una situació de fred, però sec. Mentrestant el model Americà en l’última eixida aposta per possible Dana i amb llevant. Tenia ganes d’acció meteorològica i pareix ser que aquesta vegada es possible que acabe produint-se. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando