Per Nando

12/11/2023

Actualització!!! Setmana càlida, continuem vigilant Novembre i veiem moviments 👀👀🌦🌤☁️⛅️⛈️🌨🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 12 de novembre del 2023, hui escrivim la previsió més tard del normal, però de vegades té que ser així…. El satèl·lit com veieu sense massa novetats i amb alguns núvols poc destacables que afecten el nostre territori. Això si fa molta calor per a ser novembre i continuarà fent-ne les pròximes jornades.

SETMANA PRÒXIMA MOLT CÀLIDA.

Res destacable en esta setmana que entrem i on les temperatures seran les autèntiques protagonistes i aniran oscil·lant al voltant dels 25° C, sense descartar que algun dia apleguen vora els 30 °C. Com he dit així estarem tota la setmana i és que finalment la massa més càlida que ens està afectant des de ja mateix no ens voldrà abandonar pel moment en tot el que queda de setmana. L’estabilitat atmosfèrica també serà l’autèntica protagonista.

ELS MODELS CONTINUEN VEIENT CANVIS EN LES SEUES TENDÈNCIES. 🔵🌤🌦☁️⛅️⛈️🌨🌧

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Vigilant els models en la seua quinzena final de Novembre i que com fa dies anem dient podrien vindre canvis, de moment caldrà esperar perquè la setmana vinent encara no es produiran, però a l’altra si es confirma eixe potent Anticicló Atlàntic amb intenció d’ascens, podria quallar una situació més freda i ja vorem si més inestable. El que pot passar al final de mes, és que ens podria vindre el fred del bo de la nit al matí i ja vorem si les pluges, però això és més difícil de definir en les tendències a llarg termini.

Per això mateixa anem seguim eixes tendències com es van desenvolupant la segona quinzena de Novembre i ara més en concret cara la recta final. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando