Per Nando

11/11/2023

Calor forastera!!! I vigilant Novembre, atmosfera rebolicada 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🔵🤞🌦🌧🌨⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 11/11/2023, un dia com hui de fa 43 anys naixia Nando Gil, jo mateix, jeje, no se si plovia o que, perquè jo no me’n recorde, però de segur que no teniem estes temperatures tan càlides i este oratge tan avorrit com tenim des del passat setembre. Si mireu satèl·lit no tinc res que contar de nou respecte a dies anteriors, situació cada vegada més Anticiclònica a la península ibèrica i que ací novament porta absència de precipitacions.

CALOR PER ACABAR SETMANA I PER COMENÇAR ALTRA.

Calor forastera i fora de lloc, però cada vegada més habitual en mesos pràcticament d’hivern el que estem tenint els últims anys cap a les nostres terres, atents a l’acabament d’esta setmana i pràcticament bona part de la setmana que ve, perquè les màximes tornaran a pujar per damunt dels 25 °C i inclús apropant-nos als 30 °C en alguns indrets. Calor i estabilitat atmosfèrica el que ens espera mínim fins al pròxim cap de setmana.

TENDÈNCIES AMB ATMOSFERA MÉS REBOLICADA. 🍂🍂🍂🍂🍂🍂

A partir de finals de la pròxima setmana caldrà seguir els models atentament dia darrere dia, perquè l’atmosfera te ganes dd moure’s amb variabilitat d’anticicló que anirà moguent-se per latituds més altes i ja vorem com es comporta ací a casa nostra. El que si que es veu ara mateixa es que la segona quinzena de Novembre podria vindre més freda, però continuem sense veure una situació clara que ens puga portar les ansiades precipitacions, però amb més moviment que caldrà vigilar per vore si es fica més interessant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando