Per Nando

10/11/2023

Atenció!!! La pròxima setmana podem aplegar als 30°C i ja vorem després com es configura la situació 👀🍂🔵⛈️🌧🌨⛅️🌦

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 10 de novembre del 2023 i novament tenim el cel prou tapat quan són les 6 de la matinada, un cel tapat que inclús està deixant alguna gota aïllada sense més importància i que durant el matí, anirà a poc a poc deixant lluir el sol. Per tant, acabarem tenint un dia molt paregut al d’ahir, també en les temperatures.

MÍNIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Les temperatures mínimes hui encara pujen un poc més i llevat de les zones més a l’interior, hui poc de fred fa al nostre territori. Destaquem els vora 3°C actuals de Morella, Ares del Maestrat o Sorita, vora 4°C a Forcall, La Pobla de Benifassà, Herbers o Xodos, entre 5-6°C a moltes més poblacions com La Mata, El Toro, Bocairent, punts muntanyosos d’Alcoi,Castielfabib, Sant Mateu, Castellfort, el Pinós, entre altres……

Com a mínimes més altes sempre ens hem de fixar cap al litoral i hui trobem poblacions amb 17°C com es el cas de Pego, Oliva, Gandia, El Campello, Benirredrà o Vilallonga.

ATENCIÓ A LES TEMPERATURES EL CAP DE SETMANA I LA PRÒXIMA SETMANA FINS DIMECRES.

Atenció els pròxims dies a les temperatures, la situació va a tornar-se més càlida el cap de setmana amb màximes al voltant dels 25°C, amb pas de núvols que apenes tindran transcendència al nostre territori i amb un vent de ponent, que inclús podrà bufar entre moderat i alguna ràfega forta, sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià.

Atenció a inicis de la setmana que ve, entre dilluns-dimecres, inclús les màximes podran enfilar-se vora els 30°C, ens entra el Anticiclò amb una massa d’aire més càlida en altura, que farà que tinguem dies d’estiu i ens tocarà traure la mànega curta.

PARLEM DE TENDÈNCIES SEGONA QUINZENA.👀👀🤞🤞🍂🍂🔵⛈️🌧🌨⛅️🌦

A partir de dijous sembla que tornarien a baixar les temperatures a causa de la renovació de la massa càlida per una més freda, que inclús deixarà un ambient prou més fred. Una variabilitat de temperatures que només porta que constipats.

Atents, perquè com fa dies vaig seguint, l’evolució dels grans centres d’acció a partir de la segona quinzena de Novembre i endavant, i encara que parlem de plaços de ciència-ficció, sembla que el enfortiment de l’anticicló cap a latituds més altes, podrà afavorir descàrregues fredes més al sud que els últims mesos i vorem si qualla alguna cosa a casa nostra. Situació molt difícil de precisar ara mateixa el que pot acabar ocorreguent. Però per això estem aci per a seguir-ho dia a dia. Mentrestant seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando