Per Nando

9/11/2023

Actualitzaci贸!!! La segona part de Novembre va agafant color馃數馃數馃崅馃崅馃崅鈽侊笍鉀咃笍馃對馃導鉀堬笍馃尐馃尐

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 9 de novembre del 2023, comencem jornada i com tots els dies el primer que fem 茅s mirar sat猫l路lit i com des de fa setmanes sempre veiem el mateix, fronts de ponent que van circulant dia darrere dia i que ac铆 ens porten alguns n煤vols sense massa import脿ncia o com a molt alguna gota poc destacable, un poc avorrit dia a dia vore la mateixa situaci贸 i un poc avorrit perqu猫 van passant els dies i la pluja que fa falta no cau.

TEMPERATURES M脥NIMES, FONT AVAMET.

Hui les m铆nimes han pujat i no trobem cap valor negatiu a cap indret del territori Valenci脿, valors que han pujat respecte al dia d’ahir de vora 1鈥癈 de m铆nima a Bocairent i El Pin贸s, vora 2鈥癈 a Villena, m茅s de 3鈥癈 a Ares del Maestrat, valors de m茅s de 4鈥癈 a la Pobla de Benifass脿 o El Toro i m茅s de 5鈥癈 a Castielfabib, Requena, Castell de Castells, Aiora, Sant Mateu, Salines, Morella, Jerica o tamb茅 Camporrobles.

Si veieu el mapa de minimes d’Avamet hui la prov铆ncia de Val猫ncia i el litoral d’Alacant trobem les temperatures m茅s altes amb m铆nimes que oscil路len entre els 12-17掳C.

PUJADA DE TERM脪METRES EL CAP DE SETMANA I LA SETMANA QUE VE. PREVISI脫

Hui i dema les temperatures m脿ximes encada es mantindran respecte als valors de les 煤ltimes jornades, per貌 el cap de setmana remuntaran i deixaran m脿ximes per damunt dels 25掳C de manera general, tot aix貌 acompanyat de oratge pr脿cticament estable. Per tant, qui tinga que anar a la oliva que aprofite estes setmanes per si de cas, perqu猫 llevat del vent de ponent que hui esta donant alguna r脿fega moderada i que durant el cap de setmana pot arribar a ser molest en algun moment, la situaci贸 ser脿 ideonea perqu猫 no far脿 fred i permetr脿 millor fer aquesta tasca abans que vinga m茅s fred i m茅s mal oratge. Aix铆 continuarem fins meitad de la pr貌xima setmana on despr茅s podrem patir alguns canvis.

LES TEND脠NCIES VEUEN CANVIS LA SEGONA QUINZENA.

A partir de dijous de la setmana que ve sembla que les temperatures tornaran a baixar. L’anticicl贸 sembla que t茅 intenci贸 de pujar per l’oest de la pen铆nsula Ib猫rica i aix貌 afavoriria una desc脿rrega freda a la part m茅s oriental del territori peninsular. A m茅s sembla que la inestabilitat podria anar guanyant terreny al Mediterrani, per貌 segons els mapes actuals aquesta situaci贸 inestable se l’emportaria It脿lia.

Per貌 els mapes van agafant un color diferent amb Altes pressions que sembla que la segona quinzena de Novembre volen instaurar-se a latituds m茅s altes i que podria portar situacions m茅s inestables i m茅s fred cap al Mediterrani. Caldr脿 esperar per vore si qualla alguna cosa a casa nostra.

En resum calor fins mitjans de la pr貌xima setmana i despr茅s baixada de term貌metres, ja vorem si m茅s opcions a pluja o no, per貌 almenys un canvi m茅s evident de ponent a llevant amb els mapes actuals que ens estan mostrant els diferents models meteorol貌gics. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando