Per Nando

7/11/2023

🔵Fa fred!!! I observem tendències, vindran les pluges pròxima setmana?👀🤞🤞🍂🍂🌦⛈️🌨🌧🌦⛈️🌨🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, a Meteopoble sabem que queda massa temps, però el que ahir eren uns mapes insofribles a llarg termini, hui es veu algo de color per a veure canvis de cara la segona quinzena de Novembre. La possibilitat de un ascens Anticiclònic de cara mitjans-finals de la pròxima setmana podria propiciar entrades d’aire fred que podrien portar inestabilitat a casa nostra. Tot açò amb la cautela que comporta les tendències a tant llarg termini, però almenys els models volen començar a moure peces.

Bon dia!!! Dimarts 7 de novembre del 2023, si eixiu al carrer en estos moments i quan són les 5.30 de la matinada trobareu el cel pràcticament ras, però sobretot notareu que fa fred i inclús molt de fred en algunes localitats del territori Valencià, situació que ara vorem de seguida, així com també vorem que hui creix la possibilitat que puguem vore canvis la segona quinzena de Novembre.

TEMPERATURES MÍNIMES A LES 5:30 DE LA MATINADA, FONT AVAMET 🔵🔵🔵🍂🍂🍂

Primeres gelades importants de la tardor a casa nostra i que ja deixen valors negatius importants a l’interior nord de la província de Castelló. Destaquem els -5 °C als llocs més gelats del nostre territori com són El Toro (La Nava) o el terme de Bocairent (rambla de Mariola)-4 °C a Calles i entre-2 i -3 °C a poblacions com Villena, Ares del Maestrat, Requena, Morella, Vistabella del Maestrat, Utiel o Forcall. Però hui les mínimes han baixat a tot el territori situant-se per davall dels 10 °C a les comarques centrals de cada província i per davall dels 15 °C a les poblacions de la costa.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES I POSSIBLES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA 👀🔵☁️🌧🌨⛈️

MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA

MODEL AMERICÀ PRÒXIMA SETMANA

Les previsions per al que queda de setmana són d’oratge estable i fred pel matí i fresca durant el dia, però atenció perquè de cara el cap de setmana remuntaran novament les temperatures i tornarà a fer calor a les hores centrals del dia en unes màximes que podran pujar per damunt dels 25 °C.

Ara bé!!! Caldrà seguir les pròximes eixides dels models meteorològics, perquè des d’ahir mateixa, tant el model Americà com el model Europeu, comencem a insinuar l’ascens de l’anticicló de cara la pròxima setmana, amb la possibilitat de que puga despenjar-se inestabilitat cap a les nostres latituds i està vegada amb un patró diferent, per a què les pluges pogueren fer acte de presència al Mediterrani. Però són tendències a llarg termini i de moment ciència-ficció en Meteorologia, però després de la tardor que estem passant, en fa il·lusió almenys poder seguir alguna cosa.

M’acompanyeu? Seguimeeeeeeent 🍂👀🔵☁️🌧🌨⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando