Per Nando

6/11/2023

Actualització!!!🔵 Important baixada de termòmetres 🍀🌲🌿🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 6 de Novembre del 2023, deixem una setmana fatídica per a les terres Valencianes, a causa dels incendis forestals i el vent de ponent que els dos són uns aliats destructibles al nostre territori, però ahir per fi les autoritats pertinents, el van donar cap a últimes hores del dia per estabilitzat. Mirem satèl·lit com tots els dies i novament no tenim massa que contar, si eixiu ara de casa trobareu cel amb alguns núvols alts, fresqueta i un vent de ponent que ja ha començat a minvar, però així i tot continuarà bufant.

MÍNIMES, FONT AVAMET.

Si eixiu ara al carrer caldrà abrigar-se perquè les mínimes a estes hores ho requereixen. Quasi en 0 graus trobem ara la mínima quan són les 5.30 de la matinada a Vistabella del Maestrat, 1 grau a Morella i al voltant de 2 graus els trobem a poblacions com Forcall, Sorita, El Toro i Ares del Maestrat. Tot són poblacions de l’interior de Castelló que ara mateixa és on el fred apreta més, però tot l’interior de València i Castelló i les muntanyes del sud de València I nord d’Alacant trobem mínimes pràcticament per davall dels 10 °C i a diferència dels 15-16 °C de mínima que trobem a les zones litorals.

FRESQUETA I FRED FINS DIJOUS!!!

ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA, PRÒXIMS DIES.

Encara que el ponent amaina, sembla que finalment no pararà del tot i encara que dèbil, les últimes eixides dels models preveuen que pràcticament ens afectarà tota la setmana, però com he dit bufarà fluix o com a molt alguna ràfega moderada. El més important d’esta setmana es la baixada de termòmetres que es produeix a partir de hui, tant en les màximes com en les mínimes. Com podeu observar al mapa de dalt, una massa d’aire més freda ens afectarà a partir de hui i deixarà a tot el Mediterrani mínimes fredes i màximes fresquetes fins dijous, on pareix que els termòmetres tornaran a pujar.

ES VEUEN CANVIS?

Encara que fa uns dies alguns models veien algun amago de canvis cap a les nostres terres a partir de la segona quinzena de novembre, ara mateixa les tendències continuen apostant per zonal també per a la setmana pròxima que ens portarà pràcticament estabilitat atmosfèrica i temperatures més elevades per a l’època en què ens trobem. I tot això amb comarques del nostre territori on fa més de 2 mesos que pràcticament no ha arribat a caure ni una sola gota.  Decepcionant i vorem quan canvia, però açò comença a cansar un poquet.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando