Per Nando

5/11/2023

Quan para el vent? Que ens espera la pròxima setmana?🌀🌀🌀🍂🍂🍂🍂🔵🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 5 de novembre del 2023, la Borrasca Domingos te tendència a moure’s les pròximes hores cap a la zona de Dinamarca i en eixe moviment anirà pendent intensitat i això farà que al mateix temps el vent comence a minvar. Mirant satèl·lit i llevat d’algun núvol que ahir deixava alguna gota aïllada, ara mateix predomina el cel assolellat i a partir de demà tindrem un nou patró atmosfèric que vorem fins a quan ens acompanyarà.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT D’AHIR I ESTA NIT ( FONT AVAMET )

AHIR

HUI

Fins a més de 130 km/h va bufar ahir el vent de ponent a poblacions com Xodos i Bunyol en els seus punts més alts, 120 km/h a Xixona, més de 110 km/h Alcoi o Sumacàrcer, més de 100 km/h al Toro, Real, Xodos, Culla o Alzira, però a la taula d’Avamet podeu comprovar que ahir novament les ràfegues de vent superaven els 80/90 km/h de manera general i que aquesta passada nit ha continuat bufant de valent.

QUAN PARARÀ EL VENT?

Com veieu al mapa la força del vent té les hores comptades i anirà disminuint la seua durant el matí i vesprada i seguirà bufant de ponent, però molt més fluix. A partir de demà i dimarts, aquest vent desapareixerà per fi uns dies i sols esperem que tarde a tornar, perquè personalment pense que aquest vent no porta res de bo a casa nostra.

ESTA NIT I DEMÀ BAIXEN ELS TERMÒMETRES. 🔵🔵🔵🍂🍂🍂🍂🍂

A partir de demà baixen els termòmetres a causa de l’entrada d’una massa d’aire més fresca que farà que a la nit faça fred i pel dia la fresca ens farà abrigar-se abans d’eixir de casa. De cara a dijous i amb l’entrada de l’anticicló farà que les temperatures tornen a pujar i deixen novament màximes al voltant dels 25 °C i mínimes de 15 °C. A tot açò sense vore de moment canvis destacables que ens puguen portar les pluges a les nostres terres.

En fi…… Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando