Per Nando

4/11/2023

Borrasca Domingos, nova borrasca d’alt impacte amb vent fort馃寑馃寑馃寑馃敟馃敟馃尙馃尙馃尙馃尙鈽侊笍馃對

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 4 de novembre del 2023, quins dies de vent hem patit i estem patint hui tamb茅 on tenim poblacions que ja bufa amb gana i a partir de migdia ho tornar脿 a fer a bons part del territori Valenci脿. Primer que res i amb el sat猫l路lit en m脿 podem observar com la borrasca Domingos, altra borrasca d’alt impacte despr茅s de Ciar谩n que ens va deixar u bon temporal de vent, Domingos s’acosta pr脿cticament en la mateixa traject貌ria que Ciar脿n i tamb茅 refor莽ar脿 un poc m茅s el vent les pr貌ximes hores.

SITUACI脫 SIN脪PTICA HUI

Model Europeu, Font Meteored

Com veieu a la imatge, la Borrasca Domingos va refor莽ant-se fins a un nucli de pressi贸 de fins a 960 hectopascals, que fa que eixes is貌bares vagen molt juntes i tinguem novament un dia de fort vent de ponent. Per tant, sembla que les properes hores encara bufar脿 de valent, per貌 amb l’esperan莽a, que per fi dem脿 vaja perdent for莽a i entre dilluns i dimarts  donem per finalitzat aquest vent que no porta res de bo a les nostres terres.

AVISOS PER VENT I PREVISI脫 DE VENT.

Continuem amb avis groc a l’interior de Val猫ncia i Castell贸 i tamb茅 a les Illes Balears per eixe vent entre ponent i llebeig que bufar脿 durant tota la jornada amb r脿fegues superiors als 80/100 km/h. A la vesprada ens creuar脿 un front que podr脿 deixar 4 gotes per l’interior de Catalunya i del territori Valenci脿, de cara a dem脿 i inicis de la pr貌xima setmana, aquest vent anir脿 a menys i s’instal路lar脿 l’anticicl贸 a tota la pen铆nsula deixant un oratge m茅s tranquil amb temperatures fresquetes pel dia i fredes a la nit.

Per貌 b茅!!! Hui toca seguir amb precauci贸 amb l’incendi de la Vall d’Albaida i la Safor, perqu猫 el vent bufar脿 fort i per tant caldr脿 estar amb 4 ulls damunt d’ell, per貌 per fi la situaci贸 canvia i la setmana que ve ser脿 m茅s freda i m茅s tranquil路la i de moment sense pluges a la vista i anirem veient si de cara la segona quinzena de Novembre ve amb les pluges que tant esperem ac铆 al Mediterrani.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando