Per Nando

3/11/2023

ACTUALITZACIÓ!!! 🟠Continuem en avís taronja pel temporal de vent. Precaució!!!🔺️⛔️🔥🌀🌀🌀🌀🌬🌬🍂🍂🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Si realment puguem dir bon dia. Divendres 3 de Novembre del 2023 i el foc que ahir es va originar entre les poblacions de Terrateig i Montitxelvo, ara mateixa avança sense control per zones de la Safor, com Vilallonga, Palma de Gandia i Ador on ara mateixa es cremen i zones de gran valor ecològic com la Reprimala i la Llacuna en estos moments, són el focus d’atenció dels bombers que treballen tota la nit sense descans per poder fer-se en aquest maleït incendi. Les condicions meteorològiques en aquella zona no acompanyen massa, perquè el vent de ponent continua bufant molt fort amb ràfegues de més de 80km/h.

Mirem satèl·lit com tots els dies i res que destacar, poca nuvolositat o nul·la i els fronts que continuen vinguen de ponent sense més conseqüències.

RÀFEGUES DE VENT ÚLTIMES HORES FONT AVAMET🌀🌀🌀

Continua bufant el vent amb molta força i novament aquesta nit tenim ràfegues superiors als 100 km/h. Destaquem els 117 km/h de Xixona, 114 km/ Alcoi, 111 km/h a Benafigos, La Torre d’en Besora, Xodos o la Font de la Figuera. També més de 100 km/h a Xert, Culla, Llacuna, Aiora, Castelló de la Plana i Sumacàrcer i moltes més poblacions amb vora 90 km/h com veieu a la taula d’Avamet i que bufen també al lloc de l’incendi.

CONTINUA I CONTINUARÀ EL VENT FORT DE PONENT. AVÍS TARONJA🟠⛔️🔺️🔥🔥🔥🌀🌀🌀

Molt roïnes les previsions per al nostre territori les pròximes hores i dies. Continuem en avís taronja a tot l’interior de València i Castelló per eixes ràfegues de vent que continuaran bufant les pròximes hores, demà i inclús diumenge de matí per damunt dels 100 km/h. A les zones més litorals des del nord d’Alacant fins a la província de Castelló les ràfegues de vent també bufaran amb gana i oscil·laran entre els 80-90 km/h. Així com part del litoral Català i les Illes Balears. Per tant, continuem demanant precaució i sobretot molta cura, perquè queda totalment prohibit fer foc en qualsevol lloc. El que si podem agrair es la baixada de termòmetres respecte el dia horrible d’ahir i almenys es mantindran amb valors més acordes a esta època els pròxims dies.

QUAN PARARÀ EL VENT? QUAN PLOURÀ?

A partir del dilluns anirà amainant el vent de ponent i sembla que amb l’acostament de l’anticicló es tallara esta situació de borrasques Atlàntiques que hem viscut les últimes setmanes. De moment no es veu cap situació a la vista i açò comença a ser desesperant.

Mentrestant continuem molt pendents a Meteopoble de l’evolució de l’incendi forestal que afecta la part est de la Vall d’Albaida i ça Safor i que ara mateixa continuen evacuades poblacions com Castellonet, Terrateig, Residències d’Ador i Vilallonga i les Urbanitzacions:Tarrasó, La Corona y La Esclapisà, de Vilallonga, La Ermita i Monte Corona. Precaució!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando