Per Nando

1/11/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Avís taronja 🟠 per temporal de vent demà al territori Valencià. Precaució 🌀🌀🌀🌀🌀🌬🌬

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 16:45 HORES.

Benvinguts de nou, comença a moure el ponent amb força i anirà a més les properes hores i sobretot esta nit i matinada. Demà serà un dia d’autèntic vendaval amb ratxes de vent de ponent molt fortes que inclús alguns models veuen que poden arribar fins als 130 km/h, per esta situació demanem molta prudència i almenys seguir estos xicotets consells:

.Tanca i assegura portes i finestres.

.Retira o assegura els tendals.

Entra els testos a casa i tots aquells objectes que poden ser perillosos de caure al carrer.

.El millor és no eixir al carrer. Evidentment, hi ha circumstàncies en què no tindràs més remei, així i tot si tens que eixir intenta anar per llocs descoberts i lluny de murs, cornises, arbres etc….. que es pugen despendre i fer-te malbé.

Com vaig dir l’altre dia, el vent també potser perillós a partir de demà i fins diumenge les fortes ventades ens faran parlar i molt a bona part de la Mediterrània i sobretot al territori Valencià.

Bon dia!!! Dimecres 1 de novembre del 2023, dia festiu, dia de Tot Sants i dia que anem tors a visitar aels nostres difunts. No tindrem cap problema per a fer-ho a causa de la meteorologia, encara que hui començarà a bufar el vent de ponent, no serà fins demà quan agafe molta força i la situació inclús es torne adversa.

Primer que res mirem el satèl·lit com tots els dies i ja observem a la Borrasca Ciarán, que les pròximes hores anirà fent-se més profunda i serà la causant d’aquest temporal de vent per als propers dies.

SITUACIÓ SINÒPTICA I AVISOS PER A DEMÀ.

Demà l’evolució de Ciaràn i el seu enfortiment farà que pràcticament tota la península es trobe en avís taronja o groc i pràcticament eixos avisos seran per vent. Atenció perquè Aemet fica al territori Valencià en avís taronja per l’interior de València per ràfegues de més de 100 km/h un avis taronja que podrà veure’s ampliat. A la resta del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears l’avís és groc per vents que podran bufar a 70/80 km/h.

PRECAUCIÓ DEMÀ PERQUÈ ELS MODELS VEUEN RÀFEGUES DE FINS A 130 KM/H🔴🌀🌀

Model Europeu, Meteored

Atenció demà perquè el vent serà generalitzat amb ràfegues que estaran al voltant dels 100 km/h i que de manera puntual podrà bufar fins als 130 km/h. Aquesta situació pot portar perill per a la població i per tant cal estar previstos i molt pendents per on creuem perquè una ventada pot reballar qualsevol objecte i fer-nos mal. Aquesta situació de vent fort continuarà també divendres, dissabte i diumenge i començarà a desaparèixer a partir de la pròxima setmana.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA!!!

Les tendències que veuen els models per a la pròxima setmana no son massa favorables per als nostres interessos i anirà endinsant-se l’anticicló per tota la península Ibèrica, això farà que el ponent es talle i la inestabilitat que fa setmanes que afecta la part Atlàntica també, a nosaltres també ens portarà estabilitat i per això de moment sense opcions a pluges que tanta falta fan a casa nostra.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando