Per Nando

31/10/2023

ATENCIÓ!!! Borrasques explosives: Ràfegues de vent violentes entre dijous i dissabte 🌀🌀🌀🌬🌬🌬👀👀👀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 31 d’octubre del 2023, hui acabem mes molt pendents del fort temporal de vent que patirem en apenes 48 hores, una situació què anirem seguint també des de Meteopoble perquè el vent també és un fenomen meteorològic que pot ser molt perillós, situació que ara explicarem millor.

Com tots els dies el primer que fem és mirar satèl·lit i novament podem observar com les Borrasques continuen circulant molt al nord dels nostres interessos i mentre l’oest i nord peninsular mullen dia darrere dia encara que hui tenen una treva transitòria, perquè dema tornen les precipitacions intenses sobretot a Galícia, i com de costum en situacions de ponent, a nosaltres no ens aplega res de bo i estem més secs que la moixama. Així continuarem tan hui com els pròxims dies i, per tant, no esperem precipitacions o com a molt alguna gota mal comptada durant tot el que queda de setmana.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET

Hui el vent encalmarà per a tornar agafar força demà, però ahir ja es van donar ràfegues entre moderades i fortes en diverses poblacions del territori Valencià. Destaquem els 100km/h del Castell de Xixona o la Lloma de Bernat a Xodos, 87 km/h a Pego ( Corral de la Rata ) 82 km/h a Bunyol ( Alto Gordo ) o Alcoi ( Font Roja ) entre moltes altres com veieu a la taula elaborada per Avamet.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES.

La situació sinòptica per als pròxims dies vindrà caracteritzada per la Borrasca Ciarán que començarà a circular cara el Regne Unit i al mateix temps anirà guanyant força gràcies a la seua ràpida profundització i adquirint categoria de Borrasca explosiva. Darrere d’ella vindran 2 borrasques més que també aniran pel mateix camí i vorem com acaben nomenant-les. Ací a casa nostra eixe enfortiment de les Borrasques ens afectarà amb un temporal de vent de ponent que vorem fins on aplega la màxima, perquè entre dijous i dissabte les ràfegues de vent seran violentes.

PREVISIÓ I AVISOS PER VENT!!!🌀🌀🌀🌬🌬👀

AVISOS PER VENT DIJOUS

PREVISIÓ VENT DE DIJOUS A DISSABTE.

Previsio vent model Europeu, Font Meteored
Previsió vent, model Icon

Moltíssima atenció a les previsions i els avisos per part de Meteopoble i Aemet davant el probable temporal de vent que ens afectarà des de dijous fins diumenge i amb els pics més alts entre dijous i divendres i de nou dissabte. Caldrà seguir a cada eixida els models mesoescalars, però moltíssima precaució perquè les ràfegues de ponent a partir de dijous poden ser per damunt dels 100 km/h de manera general al territori Valencià i de manera puntual es podran donar ràfegues per damunt dels 120 km/h. Caldrà extremar totes les precaucions per evitar danys a vianants i intentar retirar objectes que es puguen desprendre de qualsevol lloc. La situació pot seriosa i així vull que ho agafeu, en serio. Aemet ja comença a ficar avís groc per a dijous a quasi tot el territori Valencià, un avís que podrà pujar a taronja a mesura que ens acostem a eixe dia.

BAIXADA DE TERMÒMETRES I TENDÈNCIES AMB CANVIS🔵

ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.

A més molta atenció i caldrà abrigar-se més de cara el divendres, perquè com veieu al mapa diferents masses més fredes ens afectaran també cap a últims de setmana i per tant, es farà difícil anar en mànega curta pel carrer. A més caldrà seguir les tendències de cara la pròxima setmana, perquè la possibilitat de l’ascens Anticiclònic cap al Regne Unit sembla que pot tallar el maleït ponent i ja vorem si ens porta una situació de més inestabilitat cap a les nostres comarques. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando