Per Nando

29/10/2023

Atenció!!! És confirma un temporal de vent molt intens pròxima setmana 🔴🌀🌀🌀🌀🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Estrenem nou horari d’hivern i ho fem mirant el satèl·lit com tots els matins. Com veieu molta nuvolositat quan més al nord del territori peninsular, però on va plovent sense parar és quan més a la part occidental ens trobem de la península Ibèrica, i així continuarem els pròxims dies.

Les temperatures continuaran molt semblants al de les últimes jornades, ambient suau a les hores centrals del dia i temperatures fresquetes o fredes a la nit i primeres hores de la jornada.

PREVISIÓ PRÒXIMA SETMANA!!!!🌀🌀🌀🍂🍂

La setmana que iniciem demà i que ens portarà les pròximes jornades cara al mes de Novembre començarà sense massa novetats, però caldrà estar molt atents a les Borrasques Atlàntiques a partir de dijous, perquè la seua profunditat i el seu moviment entre l’Atlàntic el nord de la península, França i el Regne Unit portarà a casa nostra un temporal de vent de ponent i mestral que ens farà estar pendents dels models diàriament, perquè sembla que ve amb molta força i segurament els avisos a partir de dijous I el pròxim cap de setmana seran prou elevats a bona part del territori peninsular i com no a la Façana Mediterrània. Per tant, torne a repetir que sembla que a partir de dijous i el pròxim cap de setmana ens envolarem amb el vent.

Atenció també a la baixada de termòmetres a partir de divendres, perquè una massa d’aire més gelada farà baixar les màximes per davall dels 20°C i ens farà treure la roba d’abric durant el divendres i el pròxim cap de setmana.

QUAN PLOURÀ?⛈️⛈️🌧🌧🌧🌧

De moment i amb els últims models en mà no es veu cap situació de pluges a llarg termini ni que ens faça pensar que puguem tindre un episodi de pluges quantioses cap a les nostres terres. Caldrà esperar cap a la setmana del 6 de novembre per vore si per fi es mouen les peces per almenys que acabe tallant-se aquesta engorrosa circulació de ponent, però de moment encara no es veu cap situació de precipitacions. Ara bé!!! Els últims anys després d’un octubre sec hem tingut algun temporal dels bons a novembre, per esta situació anirem seguint els models confiant que novembre ens torne a traure la il·lusió de la pluja a la nostra Mediterrània que tanta falta ens fa. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando