Per Nando

28/10/2023

Atenció!!!! Els models marquen un temporal de vent la pròxima setmana.🌀🌀🌀🌀🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 28 d’octubre del 2023, a punt d’acabar el mes i el podem resumir en una paraula » SEC » No ha plogut ni gota a la majoria de la Façana Mediterrània i eixa tendència d’octubre sec es porta repetint fa uns quants anys. I si mirem el satèl·lit tot continua igual, fronts de ponent que segueixen desfilant per la península Ibèrica i a nosaltres només que ens porten que nuvolositat sense més.

Recordeu que hui també canvien l’hora i passarem a l’horari d’hivern i està pròxima matinada caldrà retrasar un hora el rellotge quan siguen les 3 hores.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA. ATENTS!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.

PROCEDÈNCIA DE VENTS PRÒXIMA SETMANA.

Aquest cap de setmana continuarem sense canvis massa importants, el vent de ponent tendirà amainar les properes hores i les temperatures es mantindran sense canvis importants. Això si, la part Atlàntica de la Península Ibèrica vindrà a ser afectada per ça Borrasca Celine i portarà fortes precipitacions i forts vents per a variar.

Caldrà estar molt pendents de mitjans-finals de la pròxima setmana perquè les Borrasques Atlàntiques pareix que tindran tendència a enfortir-se encara més i ara mateixa els models aposten per una molt profunda borrasca a partir de dimecres/dijous i que avançarà cap al Regne Unit de cara el cap de setmana que ve. En eixa circulació el vent de ponent tornaria a enfortir-se a partir de dimecres i si els models no es desvien massa podríem parlar d’un temporal de vents de cara el cap de setmana pròxim. Molt de seguiment en esta situació i ja vorem qui bateja aquesta possible borrasca que ens podrà afectar més de ple amb el vent.

ES VEUEN CANVIS?

Per a vore un moviment de peces que poguera tallar esta situació de ponent eterna, ens haurem de fixar en les tendències de cara la setmana del 6 de Novembre ( després de Tots Sants) on la possibilitat d’altes pressions en bona part d’Europa podria canviar aquest patró atmosfèric. Si es confirma caldrà vore si qualla alguna situació de pluges o no. Però són tendències que anirem seguint dia darrere dia i esperem que per fi canvie definitivament. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando