Per Nando

27/10/2023

Atenció!!! Super borrasques Atlàntiques podran portar un temporal de vent pròxima setmana 🌀🌀🌀🌬🌬🌬🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 27 d’octubre del 2023, ahir novament vàrem tindre un dia càlid i aquesta nit no es queda enrere i novament tenim mínimes per damunt dels 20 °C a les zones més litorals. A partir de hui tornen a baixar entre 3/4 °C tant les mínimes com les màximes, però continuarem amb anomalies càlides per a les dates en què ens trobem.

Però anem al lio i com tots els dies mirem el  satèl·lit i novament tenim pas de núvols des de ponent i que ens deixa el cel prou tapat, però amb absència total de precipitacions.

PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA. ATENCIÓ!!!

Els pròxims dies anem a continuar amb una configuració de ponent, que tornarà a portar de nou fronts, que a nosaltres no ens afectaran i tan sols deixaran nuvolositat sense conseqüències. Atenció al que veuen els models de cara mitjans-finals de la pròxima setmana, perquè les Borrasques Atlàntiques encara es podrien intensificar més i les últimes eixides dels grans models aposten per temporals intensos a la Façana Atlàntica, que a casa nostra podrien portar el primer temporal intens de vent de la tardor.

Anem a fer seguiment d’aquesta situació, perquè si no teníem prou avorrit el ponent, ara els models volen que l’acabem d’avorrir encara més de cara la propera setmana amb la possibilitat d’un possible temporal de vent. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando