Per Nando

26/10/2023

Atents!!! Avís groc per vent. Quant canviarà açò?🌬🌬🌬🌀🌀🌀🍂🍂🌧🌨⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 18 HORES!!!

Ràfegues de vent, FONT AVAMET.

Continuem amb pas de nuvolositat que en alguns casos es abundant, però que no deixa cap precipitació. Esta nit cap allà les 21-22 hores sembla que si que aplegarà una banda d’inestabilitat que afectarà les zones de més a l’interior de València I Castelló i podrà deixar 4 gotes.

El vent de ponent també és protagonista el dia de hui i deixa ràfegues superiors al 80/100 km/h com és el cas de Xodos a la Lloma de Bernat, Bunyol a l’Alto Gordo, El Toro, Vistabella del Maestrat, Xixona, Betxí o Xera.

Bon dia!!! Dijous 26 d’octubre del 2023, ens encarem cara la recta final de setmana i recordem novament que el proper dissabte entrem en l’horari d’hivern i quan siguen les dos de la matinada caldrà endarrerir una hora el rellotge i passarem a tindre menys hores diürnes al dia.

Però com tots els dies mirem satèl·lit i poques novetats en la situació meteorològica des que vàrem entrar en el nou patró meteorològic. Fronts de ponent que a nosaltres ens deixen núvols sense més importància i que ens deixen 4 gotes, mentre que a l’altra part de la península Ibèrica plou en gana dia darrere dia.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Màximes molt altes les que es van produir ahir i que hui es tornaran a repetir, recordem que estem apunt de finalitzar octubre i ahir el mercuri va aplegar fins els 29°C Oriola, 28°C de màxima també van arreplegar a poblacions com Xàbia, Crevillent, Formentera del Segura, Coix, Sant Fulgenci, Vila-real, Benicarló, Onda o les Alqueries entre altres.

PREVISIÓ HUI, AVÍS PER VENT🌬🌬🌬🍂🍂🍂

Forts vents els que esperem hui sobretot a l’interior de València on Aemet ha activat l’avís groc per ràfegues de ponent que podran superar els 80 km/hora. Esperem un dia de núvols i clars i que només esta vesprada poden deixar algun ruixat puntual en zones de l’interior. Les màximes hui també seran altes i de nou es podran apropar als 28-29 °C en zones de més al litoral.

PREVISIONS I TENDÈNCIES CAP DE SETMANA I SETMANA VINENT.⛅️🌦🌬🌬🍂

SITUACIÓ SINÒPTICA.

MAPA ACUMULATS PLUJA 10 DIES.

Tant el que queda de setmana com la setmana que ve tindrem una configuració idèntica a la que estem vivint les últimes jornades, pas de fronts de ponent que deixaran acumulats molt importants a la part més occidental de la península i que ací a casa nostra només ens portaran alguns núvols sense massa transcendència. Les temperatures demà baixen 3-4 °C i sembla que ja es mantindran així un bon grapat de dies, amb fresca o fred de nit i temperatures agradables pel dia.

QUAN CANVIARÀ AÇÒ?

Caldrà seguir les tendències de cara finals de la pròxima setmana per anar veient si la possibilitat de la formació d’un Anticicló que podria situar-se entre Centre-Europa i les Illes Britàniques poguera trencar aquesta configuració maleïda de zonal (ponent) que ens té cansats després de tants dies i els que ens queden. Per tant, encara que ens agafem a un ferro calent, anirem seguint-ho per si de cas, perquè necessitem canvis urgents que ens porten la pluja que tanta falta fa.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando