Per Nando

25/10/2023

Atenci贸 dem脿 al vent!!! I anem confirmant oratge Tots Sants 馃崅馃崅馃崅

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT A CASA NOSTRA

SAT脠L路LIT A L’ALTRA PART DEL M脫N. (M脠XIC)馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

Bon dia!!! Dimecres 25 d’octubre del 2023, situaci贸 clara de zonal la que estem vivint a casa nostra les 煤ltimes dos setmanes i que ens aporta dies i dies de nuvolositat, que en alguns moments arriba a ser abundant, per貌 sense apenes conseq眉猫ncies en les precipitacions. Ara mateixa tamb茅 tenim nuvolositat que no porta precipitacions o com a molt algun ruixat, que s’ha produ茂t esta nit on apenes a sumat algunes d猫cimes.

Com veieu hui tamb茅 ens anem amb el sat猫l路lit en ma al altra part del m贸n, perqu猫 l’hurac脿 Otis ha tocat terra a la part m茅s sud-oest de M猫xic, com a categoria 3 i amb r脿fegues de vent de fins a 200km/h i anir脿 baixant la seua intensitat fins arribar a tempesta tropical les properes hores.

馃數TORNEM A CASA NOSTRA AMB LES M脥NIMES.

La veritat que hui i llevat de zones de m茅s a l’interior i nord no fa massa fred. Quan s贸n les 6:30 de la matinada les temperatures m铆nimes oscil路len entre 15-18掳C del litoral i prelitoral del territori Valenci脿 i entre 10-12掳C de l’interior, per貌 com he dit les m铆nimes m茅s baixetes les trobem a l’interior nord, com els 6掳C de Sant Mateu o El Toro i els 7掳C de Castielfabib o Vallibona entre altres.

Les m铆nimes les pr貌ximes jornades tampoc van a variar massa i de moment no sembla que anem a patir un fred massa important, en quan ja estem a punt de finalitzar Octubre.

ATENCI脫 DEM脌 AL VENT.馃尙馃尙馃尙馃尙

El mapa de s铆mbols que veieu ac铆 dalt es un calc pr脿cticament del que esperem els pr貌xims dies, cel amb pas de n煤vols i amb possibilitat d’alguna gota o ruixat d猫bil i a茂llat per l’interior, i temperatures que aniran pujant i baixant molt lleugerament dia darrere dia. 脡s a dir, a penes tindrem oscil路lacions t猫rmiques i el ponent mantindr脿 a ratlla les m脿ximes sense fer ni massa calor, ni massa fred sobretot a les hores centrals del dia.

Atenci贸 al vent el dia de dem脿, perqu猫 hi haur脿 una franja durant el mat铆 i fins a la vesprada-nit, on podr脿 bufar de ponent amb r脿fegues entre 80-100 km/h des del nord d’Alacant, Castell贸, Val猫ncia, Catalunya i les Illes Balears.

QUE ESPEREM A TOTS SANTS?

La situaci贸 meteorol貌gica per a la pr貌xima setmana i en especial per a Tots Sants sembla que est脿 prou definida, i encara que queden molts dies hem entrat en una configuraci贸 de borrasques que circulen pel nord de la pen铆nsula i que de moment, sembla que aquest patr贸 ser脿 molt dif铆cil de trencar. Aleshores per a Tots Sants apostem per la continu茂tat del predomini del ponent que no portar脿 massa inestabilitat a casa nostra i les temperatures es mantindran altes per a l’猫poca en qu猫 ens trobem.

Almenys espere que abans que siga el meu aniversari que 茅s a mitjans de Novembre, ens porte un bon temporal com a regal, perqu猫 a莽貌 me se est脿 fent molt costera amunt i necessite que ploga ja, perqu猫 no puc m茅s amb el ponent que nom茅s que fa que secar tot el que veu al seu pas.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando