Per Nando

24/10/2023

Atents!!! Vents de ponent forts dijous i baixada de termòmetres cara el cap de setmana 🌬🌬🌬🍂🍂🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 24 d’octubre del 2023. Mirem que res satèl·lit i radar de les últimes 12 hores i ahir finalment van aparèixer de vesprada-nit, precipitacions que van deixar alguns registres més importants del que realment esperàvem. A estes hores encara trobem inestabilitat a la part nord de les Illes Balears on inclús estan deixant alguns ruixats moderats, però la part més activa de la línia d’inestabilitat ja la trobem sobre França.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET 🌧🌧🌧

En general les precipitacions d’ahir van ser poc importants, però que inclús van vindre acompanyades d’algunes tempestes, però molt de soroll i poques anous.

Destaquem els acumulats més importants com els 13 mm del Ràfol d’Almunia o Confrides, 10 mm Aiora, 9 mm a Ondara o Xella, 7 mm a Quesa, Vilallonga, Dénia o Castell de Castells entre altres.

HUI JA ENTRA DE MANERA MÉS DECIDIDA EL PONENT!!!🌬🌬🌬🍂🍂🍂🍂

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES

ATENCIÓ AL VENT DIJOUS!!!🌬🌬🌬

Per tant, la previsió per a hui com per als propers dies es la continuïtat de pas de fronts de ponent que poden deixar alguns ruixats i que en general seran molt poc importants.

Hui comença a ser més protagonista el vent de ponent que podrà bufar moderat per l’interior del territori Valencià, però atenció el dijous perquè la seua força s’incrementara i podrà deixar ràfegues superiors als 100km per l’interior del nord d’Alacant, València i la província de Castelló. Demà segurament Aemet comença a ficar avisos per eixos forts vents a casa nostra. Per eixe cas el vent de ponent encara inhibira més la probabilitat de precipitacions.

QUE ESPEREM EL CAP DE SETMANA? I TOT SANTS?

El cap de setmana i inicis de la pròxima setmana el patró atmosfèric ens continua situant en una configuració de vent de ponent que encara que les temperatures podran variar d’un dia per altre continuaran altes per a l’època. Això si, el cap de setmana podran baixar un poc respecte a la pujada de 3-4 °C que esperem entre demà i el dijous.

I per a Tots Sants si els models no varien massa, sembla a dia de hui que podríem tindre un oratge Anticiclònic amb temperatures que ben rebé podrem anar en mànega curta a les hores centrals del dia. Ho seguirem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando