Per Nando

22/10/2023

Actualització!!! Borrasca Bernard🌀🌀🌀🌀🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 22 d’octubre del 2023. La Borrasca Bernard ja comença a tocar terra pel sud-oest peninsular i serà esta vesprada quan les pluges siguen més intenses per aquella zona, però moguen-se molt ràpidament cap al nord. Com deia ahir, la seua trajectòria habitual, ja que arribarà a situar-se fins al golf de Cadis, és d’haver creuat fins al Mediterrani, però ara mateixa estem gafats i no vol quallar cap situació favorable a pluges cap a la nostra zona.

Ara mateixa estem vivint un cicle d’avorriment meteorològic, però no cal desesperar-se perquè estes situacions sempre acaben tinguent un final i ens solen dur algun temporal bo. Ningú sap quan serà, però confiem que siga prompte i Meteopoble ací estarà per a contar-ho.

AVISOS HUI I DEMÀ AEMET

HUI

DEMÀ

Com veieu els avisos d’Aemet per a hui i demà pràcticament estan centrats al sud-oest, centre i nord peninsulars que és per on acabarà creuant Bernard. Avisos que són per vent i pluja i que inclús amplien eixe avís per vent a la serra de Tramuntana de les Illes Balears.

COM VEIG EL PANORAMA?

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA.

Si en pregunteu com veig el panorama per a la pròxima setmana i inclús principis de Novembre, vos contestaré que la cosa pinta molt mal i el canvi de patró atmosfèric ens ha deixat una situació de zonal (ponent al Mediterrani) que ja vorem fins a quan es queda, perquè ara mateixa no es veu fi. Per tant la setmana que entrem a casa nostra tindrem pas de núvols amb algun ruixat aïllat i poc important i baixada i pujada de termòmetres. I en compte!!! Perquè sembla que el vent de ponent podrà agafar força a partir de dimecres/dijous i acompanyar-nos dies i dies.

En fi!!! Paciència i a esperar…………

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando