Per Nando

21/10/2023

Actualitzaci贸!!! Fa frescor馃數馃數馃崅馃崅馃崅馃崅

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 16:30

La Borrasca que s’acosta des de l’Atl脿ntic cara al sud-oest peninsular ja est脿 batejada amb el nom de Bernard, aquesta borrasca far脿 un recorregut un poc extrany, perqu猫 circular脿 fins quasi al golf de Cadis i far脿 tot el possible per no creuar-lo fins al Mediterrani i se’n anir脿 directament cap al nord. Aquesta borrasca portar脿 pluges i vents forts al sud-oest de la pen铆nsula Ib猫rica el dia de dem脿 om Aemet ja ha comen莽at activar els primers avisos, el dilluns el temporal anir脿 traslladant-se cap al nord de la pen铆nsula. Ac铆 a casa nostra tan sols esperem m茅s nuvolositat dem脿 i dilluns amb alguns ruixats molt poc importants.

Bon dia!!! Dissabte 21 d’octubre del 2023, ten铆em ganes de frescoreta i per fi ens hem tingut que tapar per a dormir, les m铆nimes s’han desplomat i incl煤s fa fred en algunes poblacions com vorem a continuaci贸

Primer que res i com tots els dies mirem el sat猫l路lit i observem com novament tota la nuvolositat que tenim a la pen铆nsula ib猫rica ens ve de ponent, tamb茅 es pot observar com ja s’acosta una borrasca per l’oest peninsular i que dem脿 deixar脿 bona cosa de pluja al sud-oest peninsular.

M脥NIMES FREDES O FRESQUES, FONT AVAMET.

Fa fred!!! Aix貌 ja ho poden dir als pobles m茅s alts de m茅s a l’interior del territori Valenci脿 i incl煤s a zones muntanyoses del sud de Val猫ncia i nord d’Alacant. Si observem les m铆nimes extretes de les diferents estacions que formem els membres d’Avamet podeu veure que les m铆nimes s’han desplomat pr脿cticament esta nit a tot el nostre territori. Valors de menys de 5鈥癈 per l’interior nord de la prov铆ncia de Castell贸 i quedant-se entre els 15-16鈥癈 en tota la Fa莽ana litoral, per tant, fred a l’interior i fresqueta per zones costaneres. Situaci贸 que seguir脿 aix铆 les pr貌ximes jornades.

NOVES BORRASQUES DE PONENT馃寑馃寑馃數馃數馃崅馃崅

La previsi贸 per als pr貌xims dies continuar脿 molt pareguda, continuarem amb borrasques de ponent que afectaran tota la part m茅s occidental de la pen铆nsula Ib猫rica i que ac铆 a casa nostra continuarem menjant-se les molles. Les temperatures es mantindran, per貌 atenci贸 perqu猫 dijous i divendres podran tornar a pujar fins vora els 30鈥癈 per a tornar a desplomar-se de cara el cap de setmana que ve.

Continuem a l’espera de canvis m茅s importants cap a les nostres terres i que tots els dies anem actualitzant, per vore si per fi qualla alguna situaci贸 de precipitacions abundants cap a les nostres comarques. De moment ens esperen uns 10 dies m茅s amb situaci贸 de ponent. Esperem que canvie prompte, quina avorrici贸.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando