Per Nando

19/10/2023

Se’n va Babet, ara ve Aline🌀🌀🌀🌀🌀🌧🌦⚡️🌤🌦🌧🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 17 HORES!!!!

Benvinguts de nou!!!! Ja tenim ahí a la Borrasca d’alt impacte Aline ben formada amb el seu caragol i que anirà passejant-se pel nord peninsular de cara a França. Amb eixe pas porta associat un sistema frontal que és el que ara mateixa està creuant pel centre peninsular i que avançarà les pròximes hores cara a nosaltres deixant alguns ruixats i inclús algunes tempestes a Catalunya on ara mateixa ja està plovent per aquella zona.

FORTS VENTS, FONT AVAMET.

Els forts vents també són notícia a estes hores a bona part de la península Ibèrica i les Illes Balears, al nostre territori les ràfegues més destacables fins a les 17 hores són els 92 km/h de Xodos a la Lloma de Bernat o els 91 km/h de Xàbia (Alt de la Granadella) 84 km/h a Bunyol (Alto Gordo) 74 km/h Alcoi (Font Roja) entre altres.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

Bon dia!!! Dijous 19 d’octubre del 2023, ens alcem i el primer que fem és mirar el satèl·lit i radar, observem com el front que ens afectarà de cara últimes hores de la vesprada o cara la nit, avança ara mateix per l’oest peninsular. També observem les 2 borrasques d’alt impacte, Babet que ara mateixa es troba pel Regne Unit i Aline que ara mateixa es troba situada al nord-oest peninsular.

Destacar el dia d’ahir la ponentada que va deixar novament màximes per damunt dels 30°C i una nit prou càlida i insuportable a la costa, on les mínimes han estat al voltant dels 24°C, mentre que a l’interior nord han estat més fresquetes al voltant dels 10°C de mínima. Però açò te les hores comptades i Aline ens portarà eixa davallada de termòmetres que tots tant esperem.

AVISOS AEMET HUI I MAPA DE SÍMBOLS ESTA VESPRADA-NIT 🍂🌧🌦⚡️🌬🌀

Mentre la majoria de la península Ibèrica està en avís taronja o groc per vent i pluja, ací al territori Valencià estem en avís groc per forts vents de ponent que podran superar els 80km/h. A les Balears inclús l’avís per vent és taronja per ràfegues que inclús podran superar els 100 km/h. Mentre que a Catalunya l’avís groc també es per les tempestes intenses que es podran produir esta vesprada-nit.

Aquest mapa de símbols és referent a esta vesprada-nit quan el front que avança ara mateixa per l’oest peninsular aplegarà a casa nostra i deixarà al seu pas ruixats dèbils o moderats, però generals i que no descartem que puguen vindre acompanyats d’algun tro. On sí que sembla que podran ser localment forts serà a Catalunya on allí el front mostrarà més activitat. Les màximes encara es mantindran altes, però amb certa davallada de les mínimes la pròxima nit.

DEMÀ IMPORTANT BAIXADA DE TERMÒMETRES I VENT🌀🌀🌬🌬🍂🍂🍂🔵🔵

AVISOS AEMET

MAPA SINÒPTIC DEMÀ.

MAPA DE SÍMBOLS DEMÀ.

Demà la Borrasca Aline situada a l’oest de França continuarà enviant vents de ponent que bufaran amb força al nostre territori, Catalunya i les Illes Balears. El front que acabarà passant durant la matinada deixarà un ambient més fresc a causa de l’entada d’una massa d’aire més freda que deixarà màximes al voltant dels 20 °C i mínimes al voltant dels 10 °C de manera general. Unes temperatures que es mantindran fresquetes durant tota la setmana i també inicis de la que ve. Per fi tardor que es el que toca🍂🍂🍂

TENDÈNCIES!!!

Les tendències per al que queda de setmana i la setmana que ve, és a continuar creuant borrasques pel nord peninsular que ací a casa nostra només ens portaran ponents i algun front desgastat que deixarà 4 gotes, el pròxim front actiu el veiem per al pròxim dilluns/dimarts on sembla que novament podríem tindre una regada un poc més general.

Les temperatures que baixaran les pròximes hores tenen tendència a normalitzar-se i per tant a les nits farà fred. Per a veure alguna situació que poguera portar un episodi de pluges més rellevant cap a les nostres terres haurem d’esperar cap a finals de mes o pel pont de Tot Sants, per anar veient si per fi eixes borrasques volen baixar més de latitud. Ho seguirem com sempre, perquè a Meteopoble sempre estem a l’aguait. Disfruteu del dia 🍂🌀⚡️🌦🌧🌤🌬

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando