Per Nando

18/10/2023

A 36-48 hores de tardor, pluja i baixada de termòmetres 🍂🍂🍂🌧⛈️🔵🔵🌀🌀🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 18 d’octubre del 2023, bonica imatge de la Borrasca Babet que creuava ahir per l’oest de la península Ibèrica i ara mateixa es troba al nord-oest de França, mentres que ja es veu guaitar per l’Atlàntic un nou front que es el que mostrarà més activitat a casa nostra a partir de demà a últimes hores.

De moment hui no esperem precipitacions cap a la Façana Mediterrània i hui les temperatures màximes encara aguantaran i inclús podran superar els 30°C de màxima a les zones més litorals del territori Valencià.

ELS CANVIS DEMÀ🍂🍂🌧🌧⛈️

MAPA DE PREVISIÓ FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Demà tindrem un matí prou tranquil, però a mesura que avance la jornada, la nuvolositat anirà a més amb el pas d’un front que anirà guaitant per l’oest peninsular. Serà de vesprada-nit quan començaran els ruixats que pràcticament seran generals al territori Valencià, Catalunya i ja de cara la nit i matinada també a les Illes Balears. Ruixats que podran ser inclús moderats i sense descartar que puguen vindre acompanyats d’alguna tempesta i ser localment forts.

Les temperatures màximes començaran a baixar per les comarques de l’interior, però encara és mantindran altes per les zones costaneres. Serà amb el pas del front quan notem eixa davallada més important a tota la Façana Mediterrània.

AVISOS DEMÀ I PREVISIÓ PENÍNSULA IBÈRICA.

Demà serà noticia la Borrasca Aline que acaba de ser batejada per Aemet i afectarà bona part de la península Ibèrica, que estarà demà amb avís groc per vents i inclús taronja i groc per precipitacions que inclús podran superar els 30 mm en 1 hora o els 60 mm en 12 hores sobretot al centre i sud de la península Ibèrica. Avisos també per fortes ràfegues de vent de ponent o mestral de manera generalitzada a la península Ibèrica de fins a 80km/h.

Com veieu demà plourà pràcticament a tota la península Ibèrica, però les precipitacions més importants les esperem a la part més Atlàntica.

ATENCIÓ A LA DAVALLADA DE TERMÒMETRES DIVENDRES.

MAPA D’ ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

MAPA DE SIMBOLS DIVENDRES.

AVISOS AEMET DIVENDRES

Divendres anirà passant el front i al darrere vindrà acompanyat per una massa d’aire més freda que farà baixar les màximes i les mínimes entre 5 i 10°C de manera generalitzada. Inclús en les restes del front que passarà entre la nit de dijous i divendres de mati podrien veure nevar als pics més alts dels Pirineus Aragonesos i la part més oest dels Pirineus Catalans.

El vent bufarà moderat de entre ponent i mestral pràcticament a tots els indrets de l’Arc Mediterrani i per això Aemet fica avís groc per vents amb ràfegues de més de 80 km/h a pràcticament tot l’interior del territori Valencià, interior de Tarragona, Lleida i les Illes Balears.

A més,avís taronja per fenòmens costers a tot el litoral Català i de les Illes Balears i per tant un dia difícil per a eixir afaenar per aquelles zones.

QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA I LA PRÒXIMA SETMANA?

ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMS DIES.

La configuració de borrasques de ponent ens acompanyarà tota la resta de la setmana, segons les últimes actualitzacions dels diferents models meteorològics, per tant, ací a casa nostra continuarem amb pas de núvols el cap de setmana sense precipitacions o com a molt alguna gota molt dèbil podria caure a les zones de més a l’interior. Les temperatures seran fresquetes i més acordes per a l’època i inclús a les nits farà fred.

La setmana vinent sembla que la situació continuarà pràcticament calcada i les màximes precipitacions les esperem a la Façana Atlàntica, mentre que a casa nostra ens continuaran aplegant fronts desgastats. Continuem esperant una bona situació de llevant i vorem si de cara finals de mes la situació és torna més favorable per a precipitacions a casa nostra.

Seguimeeeeeeent. ⛈️🌧🍂🌦🌨🌀🔵🌪

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando