Per Nando

17/10/2023

!!!Borrasca Babet!!! 馃寑馃寑馃寑 i atents a la segona borrasca entre dijous i divendres 馃崅馃崅馃崅鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃導馃導馃導馃數馃數馃數馃數馃數

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 17 d’octubre del 2023 i hui si ens fixem molt atents al sat猫l路lit i amb eixe acostament de la preciosa borrasca Babet que ja ha segur batejada i preci贸s eixe recaragolament amb la seua traject貌ria davant les costes de la Fa莽ana Atl脿ntica peninsular i on ara mateixa quan s贸n les 3.30 de la matinada deixa algunes precipitacions intenses sobretot al Pa铆s ve铆 de Portugal.

A Casa nostra ahir destaquem algunes precipitacions que les m茅s destacables les trobem a la poblaci贸 de Vinar貌s amb 12 mm i despr茅s les altes precipitacions s贸n inapreciables fruit del d猫bil front de ponent que ens va creuar al mat铆.

PREVISI脫 HUI I DEM脌.

La previsi贸 per al nostre territori entre hui i dem脿 no varia massa respecte a la d’ahir i la Borrasca Babet continuar脿 donant vent i pluja a la part m茅s occidental de la pen铆nsula Ib猫rica mentre que a casa nostra continuaran arribant fronts m茅s desgastats que poden deixar algun plugim inapreciable, per貌 en general poca cosa. Les temperatures m脿ximes continuaran altes i novament s’aproparan o incl煤s dem脿 sobrepassaran els 30鈥癈.

DIJOUS/DIVENDRES CANVIS M脡S IMPORTANTS!!!鉀堬笍鈽侊笍馃導馃崅馃數馃數馃數馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

UBICACI脫 BORRASCA DIJOUS.

AVAN脟 FRONT DE PRECIPITACIONS DIJOUS

El dijous amb una borrasca centrada entre el nord de la pen铆nsula Ib猫rica i Fran莽a creuar脿 un front prou actiu d’oest a est de la pen铆nsula Ib猫rica deixant precipitacions quantioses i en forma de tempesta en molts casos, ser脿 un dia d’aut猫ntica tardor a tot el territori pen铆nsular i per tant tamb茅 ser脿 un dia de paraig眉es.

PREVISI脫 A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA DIJOUS DE VESPRADA I DIVENDRES DE MATI.

MAPA EN ALTURA D’ANOMALIES T脠RMIQUES A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES.

Dijous pot ser que comencem el dia amb sol i n煤vols, per貌 a mesura que avance la jornada la nuvolositat ser脿 m茅s abundant a causa del front que anir脿 creuant per l’oest de la pen铆nsula. De cara la vesprada-nit comen莽ar脿 a ploure a bona part del nostre territori i Catalunya, precipitacions que incl煤s podran ser destacables perqu猫 sembla que ser脿 un front prou m茅s actiu que el dels 煤ltims dies i incl煤s podr脿 deixar algunes tempestes, aquest front passar脿 molt r脿pidament el mat铆 de divendres i novament deixar脿 lluir el sol.

Amb el pas del front, al seu darrere vindr脿 una massa d’aire m茅s fresca que far脿 baixar les temperatures vora 10掳C i si que deixar脿 unes nits fredes a partir de dijous nit i uns dies amb m脿ximes que apenes sobrepassaran els 20掳C.

QUE PASSAR脌 EL CAP DE SETMANA I LA SETMANA VINENT?

El cap de setmana i inicis de la setmana pr貌xima continuarem amb el mateix patr贸 atmosf猫ric cap a les nostres latituds i les Borrasques continuaran afectant l’oest i nord peninsular, mentre a casa nostra continuarem menjant-se les molles i a penes ens arribaran precipitacions si 茅s que ens arriben. El m茅s destacable ser脿 l’ambient fred que tindrem a les nits i unes m脿ximes m茅s pr貌pies de la tardor que tindrem pel dia.

Continuarem esperant una situaci贸 favorable de llevant cap a les nostres terres, de moment no ho veiem, per貌 als models a llarg termini si que es veu dinamisme atmosf猫ric i per tant continuarem esperant, per vore si almenys els pr貌xims dies van intuint alguna cosa abans que acabe el mes. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando