Per Nando

15/10/2023

Actualitzaci贸!!! Borrasques potents que deixaran una setmana molt variable馃崅馃崅馃崅鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃對馃對馃對馃對馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 15 d’octubre del 2023 i hui ens en anem directe al sat猫l路lit i radar i veiem que les previsions s’han complit i ara mateix plou intensament a l’illa de Mallorca on en algunes poblacions com Banyalbufar ja superen els 60 mm. Estes precipitacions tamb茅 esperem que puguen tocar la costa central de Catalunya les pr貌ximes hores i tamb茅 ens fixem a l’oest peninsular com tamb茅 comen莽a a guaitar altre front que 茅s el que ens afectar脿 dem脿. Per貌 estarem tota la setmana amb front dia darrere dia.

PREVISI脫 I AVISOS AEMET, HUI.

Situaci贸 molt pareguda a la d’ahir al nostre territori on incl煤s hui es pot tornar a escapar alguna gota, preferentment pel nord del nostre territori, per貌 sense descartar que poguera caure pel sud tamb茅 durant la vesprada. La situaci贸 m茅s inestable hui la trobem a les Illes Balears i incl煤s al litoral de la prov铆ncia de Barcelona on els ruixats o incl煤s les tempestes poden ser intenses i deixar acumulats importants. Recordem que Aemet mant茅 av铆s taronja a l’illa de Mallorca per estes precipitacions i groc a la resta de les Illes Balears i part del litoral Catal脿.

PREVISI脫 DEM脌.

Dem脿 des de bon mat铆 ens creuar脿 altre front que deixar脿 un dia prou rebolicat a Catalunya, que 茅s on esperem les m脿ximes precipitacions. Unes precipitacions que podran ser en forma de tempesta i incl煤s localment fortes, sobretot a la part m茅s central i litoral del Principat Catal脿. Al territori Valenci脿 eixe front tamb茅 ens creuar脿 des de bon mat铆 i deixar脿 alguns ruixats d猫bils al nord de Val猫ncia i prov铆ncia de Castell贸 i que de vesprada incl煤s es podria forma alguna tempesta, per les serres de la prov铆ncia de Castell贸. Aix铆 com tamb茅 a l’illa de Menorca. Les temperatures continuaran amb valors molt pareguts als d’ahir i hui.

TOTS ELS DIES TINDREM PAS DE FRONTS

SITUACI脫 SIN脪PTICA PR脪XIMA SETMANA

EVOLUCI脫 ANOMALIES T脠RMIQUES A 850 HPA, PR脪XIMS DIES

B茅, el creuament de borrasques per l’oest de la pen铆nsula Ib猫rica ser脿 continu durant tota la pr貌xima setmana, dia darrere dia ens creuaran fronts que aniran agranant la pen铆nsula Ib猫rica i que ac铆 al territori Valenci脿 arribaran molt desgastats, per貌 que a Catalunya i les Illes Balears s铆 que podran deixar algunes precipitacions dignes de menci贸. Sembla que els fronts m茅s actius de la setmana ens podran creuar entre dijous i dissabte que 茅s quan tamb茅 una massa d’aire m茅s fresca acompanyada de vents forts de mestral faria baixar m茅s els term貌metres i deixant m脿ximes properes als 20鈥癈 i m铆nimes al voltant dels 15 a les zones m茅s litorals.

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PR脪XIMS DIES.

Aquesta situaci贸 de borrasques Atl脿ntiques ens acompanyar脿 durant tota la pr貌xima setmana i inicis de la seg眉ent i com veieu els m脿xims acumulats els esperem a la Fa莽ana Atl脿ntica que 茅s on el vent humit juga al seu favor i on no descartem que els pr貌xims dies puguen acumular m茅s de 400 mm en alguns sectors. Nosaltres ens emportarem les molles, per貌 aix铆 i tot estarem pendents perqu猫 el pas d’eixos successius fronts, m茅s els vents forts de mestral faran que tinguem dies d’aut猫ntica tardor.

Continuem esperant una bona situaci贸 de llevant? Per suposat que a Meteopoble no ens rendim i esperem vore esta tardor una bona situaci贸 que ens done pluges generals arreu de la Fa莽ana Mediterr脿nia. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando