Per Nando

12/10/2023

Actualització!!! Canvi d’oratge important, que diuen hui els models?👀👀🍂🍂🍂🍂🌦🌦🌦⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 15:30 HORES!!!

Benvinguts de nou, quina setmana pròxima més interessant se’ns presenta, després de les Borrasques que ens afectaran en fronts de ponent a partir d’aquest cap de setmana. Caldrà vigilar com he dit este matí per veure cap a on bàscula el potent Anticicló que es reforçarà a Escandinàvia. El model Americà i Europeu el tiren més cap a les Illes Britàniques de cara últims de la setmana que ve i si això es confirma el fred podria intensificar-se i les Borrasques podrien vindre igual pel sud que pel Nord-est. Situació no confirmada que anirem vigilant dia darrere dia.

Bon dia!!! Dijous 12 d’octubre i un altre pont festiu al davant on passarem els últims dies de l’estiuet de Sant Miquel, perquè ara si la tardor aplega meteorològicament parlant i sembla que ho farà per a quedar-se. De moment mirem al satèl·lit i res important en quant a nuvolositat al Mediterrani, si que comença a guaitar un front per l’oest de la península i serà el responsable del canvi d’oratge sobretot a la part occidental de cara este cap de setmana.

CANVI D’ORATGE EN LES TEMPERATURES A CASA NOSTRA.🔵🔵🔵

Anomalies a 850HPA pròxims dies

Demà serà dia de molta calor i les màximes de nou s’enfilaran per damunt dels 30 °C a molts observatoris. Així s’observa en el mapa d’anomalies tèrmiques, però també s’observa que la tendència és a un clar refrescament que almenys ens portarà temperatures més acordes per a l’època sobretot a partir de diumenge. Tindrem més nuvolositat també aquest cap de setmana a causa d’una borrasca que vindrà a situar-se a l’oest peninsular, però de moment eixos fronts vindran molt desgastats al nostre territori i tan sols deixaran 4 gotes.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA, VARIABILITAT I MÉS FRESCA.🌦🌦🍂🍂🍂🔵

SITUACIÓ SINÒPTICA MODEL EUROPEU.

MAPA ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA 🌦🌦⛈️⛈️⛈️

Encara que de moment els models descarten la llevantada que fa uns dies el model Americà veia en les seues tendències. La situació sinòptica per a la pròxima setmana és la possible configuració d’un potent Anticicló Escandinau, que farà que les Borrasques se’ns vagen acostant des de la part occidental de la península Ibèrica. Això farà que successives línies d’inestabilitat vagen afectant el territori peninsular, i també les nostres terres durant la setmana vinent, i amb probabilitat de pluges i tempestes, a més amb una clara baixada dels termòmetres. És a dir!!! Tardor de la bona. Caldrà vigilar de totes maneres per anar veient el moviment que puga fer l’anticicló Escandinau de cara últims de la pròxima setmana, per veure si ens pot portar una situació de més inestabilitat cap al Mediterrani amb una situació més allevantada i, per tant, més propicia per a les precipitacions. Actualitzem tots els dies les previsions a Meteopoble i com sempre dic. Seguimeeeeeeent 🍂🍂🍂🍂🌦🌦⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando