Per Nando

11/10/2023

馃敶脷LTIMA HORA, Canvi d’oratge. Tindrem llevantada?馃憖馃憖馃憖馃對馃對馃對鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃崅馃崅馃崅馃崅

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 11 d’octubre del 2023 i estem ben pendents de totes les eixides dels models meteorol貌gics per anar veient com va desencadenant-se el canvi d’oratge que comen莽arem a viure de cara el cap de setmana i que vorem que acaba passant la pr貌xima setmana, perqu猫 acabar脿 manant la posici贸 d’un fort Anticicl贸. De moment mirem sat猫l路lit i res important cap a la pen铆nsula fruit d’eixe Anticicl贸 que encara mana i fa que la nuvolositat siga escassa cap a les nostres terres.

EL CAP DE SETMANA COMENCEN ELS CANVIS.

Segons les 煤ltimes eixides dels models el cap de setmana vindr脿 a situar-se un Anticicl贸 sobre les Illes Brit脿niques i una borrasca vindr脿 a col路locar-se cap a l’oest de la pen铆nsula. A莽貌 far脿 que comencen a creuar fronts de ponent que agranaran tota la pen铆nsula i ac铆 vindran molt desgastats i, per tant, deixaran molt poca pluja. El que s铆 que notarem 茅s una baixada en les m脿ximes entre diumenge i dilluns i on segurament el pr貌xim dilluns ja no pujarem de 25鈥癈 pr脿cticament a cap indret.

TINDREM LLEVANTADA?馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃崅

Sembla que fins mitjans de la pr貌xima setmana tindrem pas de borrasques d’oest a est de la pen铆nsula i que ac铆 a casa nostra vindran acompanyats de fronts de ponent i per tant portaran poca pluja. Ara b茅!!! Caldr脿 fixar-se en el potent Anticicl貌 que comen莽ar脿 a guanyar cada vegada m茅s for莽a a partir dimecres de la setmana que ve per la zona de Centre-Europa/Escandin脿via i que depen on acaba situant-se o la for莽a que acabe agafant podria fer que acabar脿 entrant m茅s aire fred per tota Europa i a nosaltres ens podria afavorir en que les Borrasques circularen m茅s pel sud, i per tant, que les precipitacions podrien anar a m茅s cap a les nostres terres. El model Americ脿 insisteix en una forta llevantada a causa d’eixe potent Anticicl貌 cap a 煤ltims de la pr貌xima setmana, per貌 de moment tot aix貌 茅s ci猫ncia-ficci贸 i caldr脿 anar seguint els models meteorol貌gics els pr貌xims dies. Tindrem canvi de temps amb oratge insegur i baixada de temperatures pr貌xima setmana, ara falta esperar per vore si acaba quallant un episodi de pluges importants. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando