Per Nando

10/10/2023

Actualitzaci贸!!! Canvi important d’oratge a la vista馃憖馃憖 馃崅馃崅馃崅馃數馃數馃數馃對馃對馃對馃對馃對

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

脷LTIMA ACTUALITZACI脫 13 HORES!!!

Benvinguts de nou!!! Ben pendents de les eixides dels models per anar veient el que pot passar la setmana que ve. El model Americ脿 en les seues 3 煤ltimes eixides aposta a que el canvi de patr贸 que comen莽aria a afectar-nos cap a 煤ltims de setmana podria canviar a una configuraci贸 de llevant i forta inestabilitat al Mediterrani de cara mitjans de la pr貌xima setmana. De moment el model Europeu no ho contempla i per aix貌 mateix caldr脿 seguir les seg眉ents actualitzacions per vore si s’acaba confirmant aquesta opci贸. El potent Anticicl貌 que volen centrar els models entre Centre-Europa i Escandin脿via podr脿 portar sorpreses a casa nostra si els models continuen donant-li la for莽a i ubicaci贸 que li donen en estos moments.

ACTUALITZACI脫 ESTE MAT脥.

Bon dia!!! Dimarts 10 d’octubre del 2023, per fi veiem canvis als models i que ens afectaran cap a 煤ltims de setmana i sobretot la setmana pr貌xima, ara b茅!!! Caldr脿 seguir la seua evoluci贸 perqu猫 cada model ubica les peces de diferent forma i per tant una xicoteta variaci贸 pot fer canviar les tend猫ncies com ara de seguida vorem. De moment mirem sat猫l路lit i novament seguim amb l’escut que fa que la nuvolositat circule per pa茂sos de m茅s al nord d’Europa.

CONTINUEM AMB ORATGE ESTABLE馃尋馃尋馃尋

Mapa anomalies a 850HPA fins el cap de setmana

Fins all脿 el proper dissabte o diumenge la tranquil路litat atmosf猫rica est脿 garantida al nostre territori, perqu猫 continuarem amb un Anticicl贸 que quedar脿 ferm damunt dels nostres caps i aportant anomalies positives de temperatures a 850HPA, que en resum vol dir que continuarem amb valors fora del normal per a estes dates i novament quedarem en m脿ximes properes als 30鈥癈. De nit refresca per l’interior, per貌 a la costa les m铆nimes continuen sent altes i se superen els 20鈥癈 a molts observatoris.

A PARTIR DE DISSABTE/DIUMENGE I LA PR脪XIMA SETMANA CANVIS

SITUACI脫 SIN脪PTICA MODEL EUROPEU.

MAPA PRECIPITACIONS A PARTIR DE DIUMENGE MODEL EUROPEU.

Segons l’煤ltima eixida d’anit del model Europeu a partir de diumenge canvia la situaci贸 meteorol貌gica amb un Anticicl贸 que vindr脿 a situar-se cap a les Illes Brit脿niques i afavorir脿 que les Borrasques comencen a circular d’oest a est de la pen铆nsula Ib猫rica. Sembla que la traject貌ria d’aquestes Borrasques segons les eixides del model Centre-Europeu faria regar amb molta pluja la part occidental de la pen铆nsula, per貌 ac铆 a casa nostra eixos fronts vindrien amb molta poca humitat i per tant les precipitacions no serien massa quantioses almenys la primera meitat de la setmana que ve.

SITUACI脫 SIN脪PTICA MODEL AMERIC脌 PR脪XIMA SETMANA.

MAPA DE PRECIPITACIONS DEL MODEL AMERIC脌 A PARTIR DEL CAP DE SETMANA.

El model Americ脿 茅s m茅s agraciat quant a precipitacions a partir de dissabte/diumenge cap a les nostres zones, perqu猫 els fronts que vindrien de ponent arribarien prou actius i encara que en un principi no seria una situaci贸 propicia per a vore pluges generals I quantioses, s铆 que podr铆em patir una regada cap a les nostres comarques. El que caldr脿 seguir 茅s la possible evoluci贸 la pr貌xima setmana del ponent Anticicl贸 brit脿nic, perqu猫 segons l’煤ltima eixida del model Americ脿 de la passada nit, incl煤s podria fer entrar vent humit i per tant, podria afavorir m茅s inestabilitat cap a les nostres comarques.

ANOMALIES DE TEMPERATURES A 850HPA PR脪XIMA SETMANA.

El que si que sembla clar 茅s que a partir de diumenge/dilluns anem cap a una normalitzaci贸 de les temperatures que per fi ens far脿 portar a la tardor meteorol貌gica. Anem cap a un canvi d’oratge com fa dies anem anunciant que com he dit far脿 baixar les temperatures i que portar脿 algunes precipitacions en un principi de ponent, per貌 que caldr脿 seguir les actualitzacions dels diferents models meteorol貌gics, per anar veient si finalment pot canviar cap a una situaci贸 m茅s allevantada de cara mitjans de la pr貌xima setmana. Situaci贸 que anirem actualitzant tots els dies i es que per fi no anem a estar avorrits a Meteopoble. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando