Per Nando

9/10/2023

Es confirmen els canvis, baixada de termòmetres i inestabilitat🍂🍂 🔵🔵🌦🌦⛈️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 18:30 HORES!!!

Benvinguts de nou!!! Com vos he dit aquest matí sembla que per fi a partir de diumenge tendeix a canviar la situació meteorològica que fa setmanes ens ve acompanyant amb eixe Anticicló ferm que ens ha portat temperatures altes i bona cosa de sol. A partir de diumenge/dilluns manarà un nou patró atmosfèric que farà que tinguem una desfilada de borrasques d’oest a est de la península i que a nosaltres sembla que ens podria afectar amb fronts de ponent. Dic podria perquè caldrà seguir on s’ubica finalment l’anticicló Britànic i quina força acaba adquirint per vore si acaba en alguna situació més inestable més endavant.

PREVISIÓ ESTE MATÍ.

Bon dia!!! Dilluns 9 d’octubre del 2023, hui dia dels valencians continuem amb oratge molt paregut al de les últimes setmanes, però amb els ulls ficats cap a finals de setmana on sembla que tindrem canvis i vorem que ens acabaran deparant cap a les nostres latituds. De moment mirem satèl·lit i no tenim massa novetats perquè segueix manant l’anticicló i deixant l’aspecte del cel majoritàriament assolellat, un oratge com he dit que ens acompanyarà sense canvis fins al pròxim cap de setmana.

ES CONFIRMEN ELS CANVIS.🔵🔵🍂🍂🍂

A partir d’últims de setmana i la setmana vinent anem a patir un canvi de patró atmosfèric i ja no manarà l’anticicló a casa nostra com ho estava fent fins ara. Es mouen els centres d’acció i sembla que l’anticicló vindrà a situar-se entre les Illes Britàniques i Centre-Europa, això farà que es renove la massa càlida que estem patint fins ara per una més fresca i que també tinguem les portes obertes perquè puguen entrar les Borrasques i deixen dies més rebolicats i inestables. Per tant es confirma eixe canvi d’oratge en menys d’una setmana i des de Meteopoble anirem informant per vore si ens porta alguna situació de pluges més importants a mig-llarg termini. 🍂🍂🍂 Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando