Per Nando

6/10/2023

🔴Octubre‼️ Un mar Mediterrani a 26°C i una possible vaguada el més important 👀👀👀🍂🍂🍂🌥🌤☀️🌧⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 6 d’octubre del 2023, de nou Divendres i de nou entrarem cara un cap de setmana on l’estabilitat i la calor seran els protagonistes pràcticament a tota la península Ibèrica, pareix que hem entrat en un túnel sense eixida i ja vorem si açò porta conseqüències a curt termini. De moment mirem satèl·lit i novament observem com les Borrasques circulen pel nord d’Europa, mentre que a casa nostra continuem amb absència de núvols.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Que calor!!! És la tònica de tots els dies, per la nit acaba refrescant un poc per les zones de més a l’interior, a la costa encara trobem màximes per damunt dels 20°C, però en arribar el dia les màximes s’eleven per damunt dels 30°C a la majoria d’observatoris del territori Valencià. Fins a 34°C va arribar ahir el termòmetre a Requena o fins els més de 32°C a poblacions com Aiora, Sumacàrcer, Gorga, la Pobla Llarga o Villena, però la llista de poblacions de més de 30°C es interminable.

CAP DE SETMANA SENSE CANVIS I TAMPOC PER AL PONT.

Mapa anomalies a 850hpa

Quines anomalies càlides anem a continuar tinguen este cap de setmana i també durant el pont del 9 d’octubre i del Pilar, com veieu a l’animació pràcticament tot el sud-oest d’Europa es veu inmersa en eixa anomalia càlida que fa que no ens llevem l’estiu de damunt. Per tant, el cap de setmana i fins allà el divendres anem a continuar amb estabilitat i temperatures per damunt dels 30°C a molts observatoris dia darrere dia. Sols allà al final de la pròxima setmana es veuen alguns canvis que ara de seguida informarem.

TENIM EL MAR MEDITERRANI A UNA TEMPERATURA MOLT ALTA👀👀🔴

Abans de veure els possibles canvis que tenim per a després del pont anem a fixar-se en com tenim el Mar Mediterrani quan ja ens trobem ben endins d’octubre. Un Mediterrani que es troba de manera general a uns 25-26 °C, per tant continua molt càlid i que en fa pensar que les properes setmanes continuarà mantenint-se en els mateixos valors. Una situació que de confirmar-se no seria d’estranyar que la durada del risc de pluges torrencials podria allargar-se fins ben entrat desembre. Situació que vigilaré ben de prop a vore que va passant.

VAGUADA PROPER CAP DE SETMANA AMB POSSIBLES TEMPESTES I BAIXADA DE TERMÒMETRES. 🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀👀🍂

Els únics canvis que veiem destacables en els diferents models meteorològics i que de moment no podem assegurar que vagen a ocórrer són per al cap de setmana després del pont. Com veieu en l’animació una possible vaguada podria acabar entrant per la península Ibèrica i podria portar baixada de termòmetres ( no tan acusada com es veia ahir als mapes ) i també un episodi de tempestes que podrien ser fortes a bona part del territori peninsular i també ací al Mediterrani. Per tant anem a seguir açò per almenys eixir un poc de la Meteo-avorrimenta. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando