Per Nando

5/10/2023

Ganes de tardor? 🍂🍂 Les tendències observen possible important baixada de termòmetres 🔵🔵🔵🍂🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 5 d’octubre del 2023, van passant els dies i la veritat que és avorrit contar tots els dies el mateix als que ens agrada el moviment meteorològic, però bé, tot vindrà i inclús les tendències ja observen un canvi que de consolidar-se seria important cap a les nostres terres. Però primer que res mirem com tots els dies el satèl·lit i no res important que destacar amb absència quasi total de la nuvolositat i observant de nou per enèsim dia com circula tota la nuvolositat més compacta pel nord d’Europa.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Continuem amb màximes estivals cap a les nostres terres i amb valors que de nou sobrepassen els 30 °C en algunes poblacions com Sumacàrcer, Aiora, Requena, Énguera, Cotes, Manises, Xella, La Pobla Llarga, Anna, Quesa, Villena o Oriola. Per davall dels 30 °C, però rosant-los, també trobem poblacions com Benaguasil, Llíria, La Pobla de Vallbona, Aldaia, Alzira, València, Xàtiva, Carcaixent o Gavarda. Hui s’eleven un poc més les temperatures i els més de 30 °C s’ampliaran a moltes més poblacions del nostre territori que el dia d’ahir.

AVANÇ PREVISIONS CAP DE SETMANA I PONT FESTIU SETMANA QUE VE. 🌥🌤☀️🌥🌤

En aquest mapa en altura a uns 850 hectopascals, podem observar que continuarem envaïts per la dorsal Africana que farà que les temperatures màximes no varien massa ni per acabar setmana ni tampoc per al pròxim pont que gaudirem la setmana que ve. Per tant, l’estabilitat atmosfèrica està garantida i qui tinga plans a l’aire lliure no té per el moment que patir. Màximes al volant dels 30 °C i temps assolellat és el que ens espera almenys uns 7 dies més.

VIGILEM TENDÈNCIES PER AL DIVENDRES 13 D’OCTUBRE 🍂🍂🍂🔵🔵🔵🔵🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Molt atents a les tendències a partir de hui i que anirem anunciant en les diàries previsions a Meteopoble, perquè tot pareix que després de passar el pont podríem tindre una tendència a que se’ns tirara al damunt una massa d’aire més freda que faria baixar les temperatures de manera important i a més podria portar les precipitacions a la península ibèrica i ja veurem si a casa nostra també . Al mapa d’anomalies podeu comprovar com en apenes una setmana podríem passar de l’estiu a la frescor de la bona si les tendències continuen anant pel mateix camí. Ganes de fred? A Meteopoble sempre tenim ganes de fred i de pluja també. Seguimeeeeeeent 🔵🔵🔵🍂🍂🍂🍂🌧🌧🌧🌧🌧🌧😊😊😊😊

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando